tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 www.footbag.org patide oynayan var mı? bugün ilk defa gördüm ve katıldım. inanılmaz zevkli bir oyunmuş. toplanıp oynayanlar varsa ben de katılmak isterim.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 biraz anlatabilir misin? İngilizce kasamyacağım şimdi[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 oeeh Amerika'da uretilen bu salak olay Turkiyeye de bulasti... Gidin kames balon top alin oynayin, mahallede cift kale yapin, alman kale yapin, gol atan yapin, teke tek deneyin de bunu oynamayin ya... Nedir bu[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence o dediğin oyunlardan çok daha güzel bi uğraş.. ayrıca amerikalılar değil oyunun çıkış ülkesi brezilya.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Boş bi oyuna benziyo =)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Amerika kitasinda iste... Brezilya dan sonra Amerika'ya yayildi.. burada ot kullanan kesler oynuyor sokaklarda... yorulunca da otunu sarip iciyor...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bigun biri bunla urasirken takilip bacaklarini filan kiricak bende gulucem...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ayrıca oyun hakkında türkçe bilgiler (!) için.. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hacky+sack&nr=y&pt=heksek[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Dorsia, 22 Eylül 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Amerika kitasinda iste... Brezilya dan sonra Amerika'ya yayildi.. burada ot kullanan kesler oynuyor sokaklarda... yorulunca da otunu sarip iciyor... biz onlara doğru yolu göstericez işte..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben yine de Alman kaleyi tercih ederim :)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: aquila, 22 Eylül 2005 21:20 tarihinde demiş ki: bigun biri bunla urasirken takilip bacaklarini filan kiricak bende gulucem... bacak kırmaktan daha çok kasıkları yırtabilme ethlikesi gördüm bugün oynarken..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 var ben oynuyorum ama antalyada topunu bulamıyorum. sir'e msn den söyledim istanbulda görürsen bana alırmısın diye ses yok :P bana gonderebilecek varmııığğğ?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 8 ay beklersen tanesi 5 dolara satiliyor buralarda... ama 8 ay bekleyecen, bir de kargosu vs. var.. SAlla ya sen bekleme hic :) cok usengecim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bende netten oynanan bi oyun sandım lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 REsimlere bir goz gezdirdim de, turnuvalarda oynayan insanlar 50 yasinda gozluklu gobekli amcamlar sanirim... Baksaniza su yukaridaki sitedeki resimlere...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Fistan, 22 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: var ben oynuyorum ama antalyada topunu bulamıyorum. sir'e msn den söyledim istanbulda görürsen bana alırmısın diye ses yok :P bana gonderebilecek varmııığğğ? ben bugün oynadıktan sonra gaza gelip taksimden 14 milyona aldım :) sonra bizim hatun gördü topu "ben sana bundan yaparım aynısını" diyince surat ifademi görmek istemezdiniz :) istersen 14 milyon yolla bana , alıp göndereyim sana , veya bizim hanımın mamülleri bekliyelim seri satış bile yaparız antalyada ;)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Eskişehirdeydim yazın oynuyordum orda negüzel geliştirmiştim çocuk geldi "o top benim niahaha" dedi footbag i aldı gitti. şimdide bulamıom burda. valla ciddi sölüyorum görüpte almamazlık etmeyin kargosu parası neyse vercem. plss.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Dorsia, 22 Eylül 2005 21:32 tarihinde demiş ki: REsimlere bir goz gezdirdim de, turnuvalarda oynayan insanlar 50 yasinda gozluklu gobekli amcamlar sanirim... Baksaniza su yukaridaki sitedeki resimlere... neymiş demekki , araştırmadan bilmeden bi konu hakkında konuşmamak gerekiyoumuş :D işi ciddiye alıyorlar , uluslararası federasyonları ve para ödüllü turnuvalar düzenliyorlar. footbag için özel ayakkabı bile üretmişler.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Tunch dediklerinden bir tek sonuc cikartiyorum... Footbag = Para kazanmanin bir diger yuzu... Boyle bir seyi yapip benim kediye versem o da oynar bu adamlar kadar:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Dorsia, 22 Eylül 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Tunch dediklerinden bir tek sonuc cikartiyorum... Footbag = Para kazanmanin bir diger yuzu... Boyle bir seyi yapip benim kediye versem o da oynar bu adamlar kadar:) chp gibi adamsın yuh yani :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Denemek lazım ;)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yok ya aslinda parayi severim de, kapitalistim desem yalnis olmaz... CHP yi de pek hazetmem ama politika kounusmaya gerek yok.. Ama bana bu (((spor))) -sporsa tabii- cok anlamsiz geliyor... Yani bir yandan sigarani icip bir yandan bunu oynayabilirsin... Dedigim gibi bizim kediye atsam bunu havada karada yakalar geri savurur:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 topların desenler bitiriyor zaten adamı :) bide yamulunca falan çok çekici oluyolar :) bugün çemberin etrafında bi ara göbekli ve rastalı bi adam geldi.. kendimi jamaicada sandım :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Dorsia, 22 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Yok ya aslinda parayi severim de, kapitalistim desem yalnis olmaz... CHP yi de pek hazetmem ama politika kounusmaya gerek yok.. Ama bana bu (((spor))) -sporsa tabii- cok anlamsiz geliyor... Yani bir yandan sigarani icip bir yandan bunu oynayabilirsin... Dedigim gibi bizim kediye atsam bunu havada karada yakalar geri savurur:) sağlıklı yaşam amaçlı bi topic değil zaten bu :) sigara ile beraber oynayanlrda var, insan vakit geçiriyor eğleniyor , herşeyin bi amacı olması gerekmiyorki.. elinde sigarayla ortada sıçanda oynabilirsin. bu kadar muhalefet neden anlamadım..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar