Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde Kickbox

redge

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar izmirdeyim ve kickbox a başlamak istiyorum acaba yardımcı olurmusunuz aramaya inanmak demesseniz sevinirim denedim bulamadım biraz kickbox hakkında bilgi sahibi oldum ama izmirde nerde var bilmiyorum sağlam bi hoca istiyorum..mümkünse:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Helcaraxe, 20 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Valla şuan kick box yapmaktayım yaklaşık 1 ay ama 2 haftadır yapamıyorum sag bilegimde olusan bir sakatlık yuzunden(antremanda oldu).Cok guzel bir spor vucudu cok guzel şekle sokuor bayada etkili :D

yannız bişi sorcam 2 hafta yapmışsın.. vücut nası şekle girdi? :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Spor çok yoruyor yani ben bişi hatırlarım cok agır bi antreman yapmıştım bir sonraki antremana kadar aksiyarak yurumuştum baya yoruor kasları ve benim ogrendigim yerin hemen ust katı fitness merkezi kick-box yaptıktan sonra agırlık fln da çalışıorum hoca eşliğinde :P zaten vucut cok fazla yokta gene fena deil :P yaş 15 ama 1.90 boy var :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
capul, 17 Haziran 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Bak bizim burda Uludağ Spor Klubü var (üçyol civarı)...
Ben de zamanında heves ettim gitcem die de fırsat olmadı sene ye başlıcam...ha işte başında milli karate-do'cu genç bi arkadaş var ii baya...istediğin her sporu destekliyo die biliyom da sor bi gene kickbox fln...

pardon bu arkadaşla seni karıştırmışım:)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...