redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaşlar izmirdeyim ve kickbox a başlamak istiyorum acaba yardımcı olurmusunuz aramaya inanmak demesseniz sevinirim denedim bulamadım biraz kickbox hakkında bilgi sahibi oldum ama izmirde nerde var bilmiyorum sağlam bi hoca istiyorum..mümkünse:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bak bizim burda Uludağ Spor Klubü var (üçyol civarı)... Ben de zamanında heves ettim gitcem die de fırsat olmadı sene ye başlıcam...ha işte başında milli karate-do'cu genç bi arkadaş var ii baya...istediğin her sporu destekliyo die biliyom da sor bi gene kickbox fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 seneye başlıcaksan beraber gidelim:D bilmiyom nasıl ayarlıcaz ama biraz adres vere bilirmisin[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 up pilis[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Valla şuan kick box yapmaktayım yaklaşık 1 ay ama 2 haftadır yapamıyorum sag bilegimde olusan bir sakatlık yuzunden(antremanda oldu).Cok guzel bir spor vucudu cok guzel şekle sokuor bayada etkili :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 up pilis[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Helcaraxe, 20 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Valla şuan kick box yapmaktayım yaklaşık 1 ay ama 2 haftadır yapamıyorum sag bilegimde olusan bir sakatlık yuzunden(antremanda oldu).Cok guzel bir spor vucudu cok guzel şekle sokuor bayada etkili :D yannız bişi sorcam 2 hafta yapmışsın.. vücut nası şekle girdi? :)[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Spor çok yoruyor yani ben bişi hatırlarım cok agır bi antreman yapmıştım bir sonraki antremana kadar aksiyarak yurumuştum baya yoruor kasları ve benim ogrendigim yerin hemen ust katı fitness merkezi kick-box yaptıktan sonra agırlık fln da çalışıorum hoca eşliğinde :P zaten vucut cok fazla yokta gene fena deil :P yaş 15 ama 1.90 boy var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya up up up up up :D şu yeri tarif etsende bende yazılsam artık[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 izmir de deilki ben istanbuldayım :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: capul, 17 Haziran 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Bak bizim burda Uludağ Spor Klubü var (üçyol civarı)... Ben de zamanında heves ettim gitcem die de fırsat olmadı sene ye başlıcam...ha işte başında milli karate-do'cu genç bi arkadaş var ii baya...istediğin her sporu destekliyo die biliyom da sor bi gene kickbox fln... pardon bu arkadaşla seni karıştırmışım:)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Alsancak civarlarında bi karate salonu görmüştüm ama Kick box yapıolar mı bilemem (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 help mee :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar