toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 icon derken metallica'nın şekilli yazısından mı bahsediyosun. logosu da diyebiliriz sanırım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 off rezilim işte tamam gelmeyin üstüme :( ühü[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 24 Eylül 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 metallica mtv icon dan bahsediyor konser yani.. tamamını nerden bulurum demiş, full video istiyor veyahut mp3 olarak yani başka birşey anlaşılmaz zaten dc++ dan çekebilirsin mtv icon olucak bende var msela full videosu[signature][hline]G3NK zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 24 Eylül 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ares den de çekebilirsin ben ares den cekmistim[signature][hline]
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 heheheh icon=resim özleşmesi. (iyi düşünmüşünde :p) mtv icon yaz ares'e çıkar yoksa sen ciddi resim mi istedin..hehe:)
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hey allam ben de ne diyorum bu icon =) benim niye haberim yok bundan ya cahel kalmışız. *!ağlar*[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 haha eziik yanlış söyledi[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ray yapma evladım gerçek kimliğini koz olarak kullanabilirim. Ya da ya da... ya da naparsan yap =( eziğim ben *!hıçkırık tutar*[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 p2p ağlarında bulabilirsin.. metallica yanlış hatırlamıyorsam 2 şarkı söylüyordu, diğer şarkıları değişik değişik gruplar coverliyordu.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Öne çıkan mesajlar