Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok yardıma ihtiyacım var lütfen adam gibi cvp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar kardeşim ke yi silmiş ko yu tekrar yükledim şimdi 98 versiyonu lazım yani ke nin ilk versiyonu bi arkadaşım bi link vermişti 30 mg mı neydi ke yada adam gibi indirebilceğim bir site lütfen yardım edin....
Mesaj tarihi:
ooo sen ne dion bugüm bi f9 tr towna girdiyyse ohoooooooooooooooooooooooo ne diyim zaten buddahsdreami kestim off of[signature][hline]nick:lordbowman
level:51
race:assasin
np:500/0
clan:yok
nation:el morad
Mesaj tarihi:
yeterki sen iste yapmayız ama screen shot bölümüne bi gir bak nasıl kesmişim:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:lordbowman
Mesaj tarihi:
said:
iamLight, 24 Eylül 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
1300 le 98 arasında ne fark var ?

butun patch leri yukle yoksa bazı haritlarda hata oluşuyor. Mesela 98 ile savaşa giremezsin gaten geçtikten sonra hate verip seni oyundan atabilir.[signature][hline]KOnline
TakeDowN - PriesT (Change)
Sm00th - Warrior (BanneD)

MuOnline
sdellenmis - BladeKnight - muo.reality
Mesaj tarihi:
ne toen atacam priestsan atarım ama uğraşılmıyo onlarla ama diğer karakterlerle ölümne girerim tıpkı buddasha girdiğim gibi[signature][hline]nick:lordbowman
Mesaj tarihi:
Evt ban yedim dupe yapmak suçundan. Üzülme ben üzgün değilim.[signature][hline]KOnline
TakeDowN - PriesT (Change)
Sm00th - Warrior (BanneD)

MuOnline
sdellenmis - BladeKnight - muo.reality
Mesaj tarihi:
öle dedim zaten ama 600 den aşağı vurmadım onu söleyim o heyecan esnasında damagelere gelemedim kafama iki nova indi[signature][hline]nick:lordbowman
level:58
np:6123/586
Mesaj tarihi:
gel sen level i boşver 59 % 98 lwl alamdan sana gelecem assasin nick _LiGhT_DrAgOn_ children clanındanım grşrz bekle beast ta sizin adam çağırma pot içmek yok kaçmak yok
Mesaj tarihi:
ya yürü git pot içmek yokmuş ne fakirmisin pot alacak paranmı yok yoksa vereyim[signature][hline]nick:lordbowman
level:58
np:6123/586
Mesaj tarihi:
la bu ne çocuk musunuz gidin pm den meydan okuyun birbirinize, bize ne sizin 1k ckmanızdan potunuzdan filan. Pm den anlaşın,kounuşun,buluşun,kapışın; ss i de ssler bölümüne koyarsınız biz de bakarız[signature][hline]Char:_FR_
Server: Beramus
Lvl: 57
Clan: Eagles
  • Yeni Oluştur...