iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşlar kardeşim ke yi silmiş ko yu tekrar yükledim şimdi 98 versiyonu lazım yani ke nin ilk versiyonu bi arkadaşım bi link vermişti 30 mg mı neydi ke yada adam gibi indirebilceğim bir site lütfen yardım edin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 digerlerinde trojan vs. cıkıyo sen indir launcherden en saglıklısı.[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 luncherde bi yere kadar geliyo sonra en başa sıkıldım vallahi 2 defa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Patch 1298 Patch 1299 Patch 1300[signature][hline]KOnline TakeDowN - PriesT (Change) Sm00th - Warrior (BanneD) MuOnline sdellenmis - BladeKnight - muo.reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saol sm00th demek sende türkmüşün oyunda herkes türk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ooo sen ne dion bugüm bi f9 tr towna girdiyyse ohoooooooooooooooooooooooo ne diyim zaten buddahsdreami kestim off of[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1300 le 98 arasında ne fark var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 holi parazit yapma cure atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yeterki sen iste yapmayız ama screen shot bölümüne bi gir bak nasıl kesmişim:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sen bi ss yollasana buraya uğraşamam şimdi oraya bakıp ayrıca nick im _LiGhT_DrAgOn_ cz de görürsen town çekme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: iamLight, 24 Eylül 2005 01:54 tarihinde demiş ki: 1300 le 98 arasında ne fark var ? butun patch leri yukle yoksa bazı haritlarda hata oluşuyor. Mesela 98 ile savaşa giremezsin gaten geçtikten sonra hate verip seni oyundan atabilir.[signature][hline]KOnline TakeDowN - PriesT (Change) Sm00th - Warrior (BanneD) MuOnline sdellenmis - BladeKnight - muo.reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu arada sm00th banned ? gerçekten ban mı yedin yediysen insan olduğun halde üzülürüm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ne toen atacam priestsan atarım ama uğraşılmıyo onlarla ama diğer karakterlerle ölümne girerim tıpkı buddasha girdiğim gibi[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evt ban yedim dupe yapmak suçundan. Üzülme ben üzgün değilim.[signature][hline]KOnline TakeDowN - PriesT (Change) Sm00th - Warrior (BanneD) MuOnline sdellenmis - BladeKnight - muo.reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 holi neden damagelerini göstermedin şuna son vuruşu bala perfect e çaktım desene pis ks ci seni.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ban yiyenlere nereden bakıoz???????[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bak şimdi senin clan felan da gitmiştir aman neyse sen yaparsın bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 öle dedim zaten ama 600 den aşağı vurmadım onu söleyim o heyecan esnasında damagelere gelemedim kafama iki nova indi[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 holi erkeksen gel cz ye sizin beasta kapışalım kesen ss koysun oke mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 600 mü hahahahahah manyakmısın bende dual +7 mirage var sm00th a 500 çakıyom en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 levelin ne karakterin ne söle geleyim[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gel sen level i boşver 59 % 98 lwl alamdan sana gelecem assasin nick _LiGhT_DrAgOn_ children clanındanım grşrz bekle beast ta sizin adam çağırma pot içmek yok kaçmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya yürü git pot içmek yokmuş ne fakirmisin pot alacak paranmı yok yoksa vereyim[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sus noob benim senin gibi 888 tane charı alacak kadar param var sadece itemlerim arkadaşımda seni cz de görmiyeyim 1 k çakacam istersen 60 ol !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 la bu ne çocuk musunuz gidin pm den meydan okuyun birbirinize, bize ne sizin 1k ckmanızdan potunuzdan filan. Pm den anlaşın,kounuşun,buluşun,kapışın; ss i de ssler bölümüne koyarsınız biz de bakarız[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar