Jad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lvl 60 Undead Priest Nick Drizzle Server:Burning Legion Itemlar: Epic:Glowing Brightwood Staff Üzerindekilerin hepsi Blue Item(Acc dondurulmus durumda isimlerini veremiycem) 400+Gold Notlar: Disc Holy Priest(Biraktigimda Grimsoul Legion Guildi ile MC yapiyordum) Tailoring / Enchanting Ayni Serverda lvl 35+ Undead Rogue Account + Oyun (Oyun Almancadir) [Bu mesaj Jad tarafından 23 Eylül 2005 07:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bi ss gördüştüm oyun almanca idi ama sanırım wow un sitesinde bir yama ile ingilizceye dönüyordu değilmi ? yani alan adama sorun cıkarmaz sanırım..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben betadan beri ingilizce yükleyip oynamistim yani kutu almanca olmasina ragmen sadece accountu kullandim.Eger ingilizce yükleme imkaniniz varsa sizde böyle yapabilirsiniz.O yüzden yama hakkinda bir fikrim yok.Ama oyunu yinede gönderirim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar