ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu topic anlatacağım şeyle sınırlı kalmayıp, bir Whitesnake topici olsun... Biraz önce bu şarkıyı bilgisayarda 80 kere dinledim daha sonra radyoyu açtım ve bu şarkı çalıyordu. Çok şaşırdım mucize gibi birşey yaa.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 mucizelere inanmalı bende televizyonu açtıgımda bi ara bak şimdi gülşenin gel gel sarısınım klibi çıkcak diyodum 4 kere bu lafı soledım ve 4 keresınde de cıktı O_o[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende hep açtığımda çıkıcak diyorum ama hiç tutmuyo![signature][hline]Herseye ragmen! =))
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Standing in the Shadows'da güzel şarkıdır[signature][hline]Trust No One
requem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Whitesnake anlatılmaz, yaşanır!! :) Muhteşem bir grup gerçekten, onları canlı izlemek için çok şey verirdim.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oha patide white snake dinleyen var yihu diyelim[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!!
Öne çıkan mesajlar