Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bilmiom yani lvl 65 bir char riske atarmısın? Birde ares ve ekibi burial fln... sürekli talos kestiğini biliyorum ki buda büyüq bi gelir aman banane ya yapıolarda banamı yapıolar_???[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bak arkadasım sana diyorumki gözlerimle gördüm. bu cümle yeterlimi senin için. neden seni beni banlamadılarla majere ile tayfasını banladılar? cevap ver o zaman talos kestikleri içinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: _ShaDOW_, 23 Eylül 2005 21:30 tarihinde demiş ki: trtownuser ne gibi b*k atmaktan bahsediyorsun. saf olma birşey biliyoruzki söylüyoruz..ben bu adamları yaptıkları dupeleri gözlerimle gördüm. neler olduğunu saysam inanamazsınız.ve onların hepside banlandı.bunları benmi banladım şimdi suçları varki banlandılar ewet burialde banlandı hatta yuberde banlandı .lol.zzz konuyu nerlere getiriyosun aresmjerede +4ıron neclage olsa.....adam ımmortal olurduki czde azda olsa ölüyo yani... bikez ztn +4ıron neck yapasıya OoOoOo 27x3=81 ıron enclage zor bea yaw insan dupelese bile o kdr yapamaz sıklırı bırakır...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 immortal oldu zaten bir günlüğüne. ama cok dikkat cekti.ayırca 81 değil 181 tanede düpelediler usanmadan ayrıca sadece iron nack değil aklına gelebilecek bircok uniq i sayısı belirsiz dupelediler +3 elf beltler +3 WE +3 RE +3 ROL LAR vs vs vs. ben yazmaya üşeniyom o kadar coktu yani [Bu mesaj _ShaDOW_ tarafından 23 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşım dupelediler diyorsun kanıtın varmı bana bunu söyle... senin onlara dupecü demen onlar için bişey ifade etmiyor,ilgilenselerdi zaten burda sana cevap verirlerdi.. adamlar z.... bile değil.. aha bende banlandım neymiş CS +6 ve defenderim varmış,satıyorlardı aldık ne yapak almıyakmı yani[signature][hline]KE geldi ve bende oynama istediği kalmadı.. cypherdaki lvl 60 wariorumu satıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abi bilionus mu 38m param oldu! :D[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hayırdır beyler???[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 murtaza bozdu seriyi...:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aaa murtik dur bi rekor denemedisi yapıcaktık ya[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 " said: ReTro, 23 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki: arkadaşım dupelediler diyorsun kanıtın varmı bana bunu söyle... senin onlara dupecü demen onlar için bişey ifade etmiyor,ilgilenselerdi zaten burda sana cevap verirlerdi.. adamlar z.... bile değil.. aha bende banlandım neymiş CS +6 ve defenderim varmış,satıyorlardı aldık ne yapak almıyakmı yani " bilmeden konusma al sunu oku zikliyolarmı cevap veriyolarmı gör. http://forum.paticik.com/view.php?id=145659 kendileri itiraf ediyolar burda işte. herkes ötüyo cak cak biliyoruzda yazıyoruz dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bialder cebimdeki 100 ytlyi banladım allah baba beni banlarmı:D[signature][hline]nick:lordbowman level:51 race:assasin np:500/0 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 DESENE SIRA BENDE ? BU SEFER PİYANGO BANA VURCAK.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende askıda kaldımda dupe yapmadım itemler dupe çıkarsa banlarlarmı KOL umu soktuğum admini??????*[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar