Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ruh halim playlistime baglı,,durumum cok mu kotu??

irin

Öne çıkan mesajlar

sir'in bana dediği gbi zmanında..
inişler ve çıkışlar..oluor bunlar yeterki duygularımızın verdiği s.o.sleri ayarlayabilelim.
o nası oluo?hayatında alacağın bi kaç disiplin,görev,işe başlama,ortamın müsaitse sevgili,farklı bi şeler yapma,,arkadşa falan..
ya da dışarıda yapılacak olan ve zevk alınan bi iki mallık da olabilir..mallıkdan kastım saçma sapan işler.farklılık olacaksa dereceside ayarlanıp bunlar ayarlanabilir ve yapılabilir..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

hoş bunu diyena dam da gece rüyasında bir kıza sarılıp uyuduğunu ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu anladığında ağlamaklı olmuş biri.. ulan ben yien kötü oldum ya

çizdim oynamıyorum arkadaş[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

hem ben öyle ava çıkmış aslan rolünü de sevmem.. olacaksa avlanılmaya çıkmış antilop oliim daha güzel hem benim koşmama gerek yok ben yatacam avcı beniş avlayacak[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

hmm kafiyeli oldu sanki..

neyse bir şeyin yok vitaminlerini eksik etme. sen melankolik de değilsin direk bezmişsin canlanırsın yakında[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

yok bir şey dinlemesin bence.. yaa salla dilesin ansıl olsa ileride bezmeye bile vakit bulamayacak nıhaa yaşlasın kapitalistlik!

(bakınız kapitalistlikle kötülüğü denk etmiş adam.. arf)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...