TeadoR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 arkadaslar oncelıkle herkeze s.a bana lise terkın 1 sarkısını atacak varmı seni seviyorum adlı sarkısı [email protected] rıca edıyorum lazım saolun ılgınızden dolayı[signature][hline]Genlik Bitti Artik Yaslilik Zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kimse yokmu nerde yardım severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Lise terk kim ya? Bizim bi tanıdık var lise terk ama onun şarkısı yok gerçi...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Sensible, 24 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Lise terk kim ya? Bizim bi tanıdık var lise terk ama onun şarkısı yok gerçi... Ehuhuhu.. Şimdiki sanatçıların %90 ı lise terk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar