_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yıldızlara bak sevgilim....ben yokken onlarla konuşmayı öğrenmelisin...ben yokken...onlar benim yerimi alır....yıldızlara baktıkça..beni hatırla sevgilim... aya bak sevgilim....baba gibidir o...yıldızların babası....sana öğüt verir....onu dinledikçe beni hatırla sevgilim.... bulutları dinle sevgilim....onlar bir dost gibidir.... seni dinler...onlar seni dinledikçe...beni hatırla sevgilim.... rüzgara konuş sevgilim...o seni kollarının arasına alır....rüzgarla koş sevgilim....sana eşlik eder....rüzgarı hissettikçe beni hatırla sevgilim... ben gidiyorum sevgilim...beni hatırla sevgilim....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sevgilim lafi rahatsiz ediyor sanki , fazla kullanildigindan...[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Çok, çok güzel olmuş. Yorum yapacak birşey bulamadım, ellerine sağlık.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bence de üç noktalar ve "sevgilim" kelimesi dikkat dağıtıyor...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya gerçekten o bi hastalık halini aldı bende.....paso nokta koyuorum.....[signature][hline]zaman en yakın dostum...bütün gün onlayım... ama zamandan nefret ediyorum... Saroth+Black Angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nokta olayı bende de cok var :)...[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bende çok kullnıyorum bu noktalamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar