Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 evet ya yazın surayada ölmüyelim merakten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Angelica, 14 July 2003 13:15 tarihinde demiş ki: evet ya yazın surayada ölmüyelim merakten ;) ( :yapma: ) *!Çık Çık*[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 *!you are dead* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bence kankalık olayını fazla abartıyosunuz.Akraba evliliği gibi yapmışsınız işi bu ne böyle. Zart diye hiç tanımadığım bi kızın (ki bu 4 kere oldu)bana çıkma teklif etmesindense 5 yıllık kankamla çıkarım.Bence önemli olan birbirini tanımak ve sevgi beslemek.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 dediğin doğru ama ayrılınca kaybediyorsun bizkit[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya bende kızlardaki şu iyi arkadaşım olmasan seninle çıkardım takıntısına kıl olmaktayım halen bakım mesela şu anda bile lafı geçti kıl oluyorum her neyse ya iyi bi arkadaşınsa seni daha iyi tanıyodur nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını daha iyi biliyordur çok büyük ihtimalle ilişkiyi daha da iyiye götürecektir ama yok: -Ya ... senden çok hoşlanıyorum benimle çıkar mısın? -Ayyy ... çok tatlısın ama çok iyi bi arkadaşımsın seni üzüp kaybetmek istemem -(Hay şansıma s.çayım)Haklısın neyse boşver... oldu mu şimdi hayır olmadı hoppalaaaa...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 doru diyosun mad_can daha yararlı olabilir iyi arkadaşımsın olayı[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 selen dediğin kişi kaç yaşlarında peki? dagger bildiğim kadarıyla izmirde oturuyodun benim tanıdığım selen olmasın sakın heh[hline] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 23 July 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar