Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=6492 Tamamrn gerçek bir olaydır.[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. [Bu mesaj Dagger tarafından 18 June 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 paticik olacak sanırım adres :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 paticik olacak... bu arada ayni olay su an benim basima geliyor, rezalet bi durum. En iyisi akisina birakmak galiba... :hmm:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Banada benzeri şeyler oluyor . Hikayeyi okuyunca ciddi acıdım haline.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 her erkeğin başına gelen çok uyuz bir olay.ama o anda söyleyebilirdin tam o anda herşey değişebilirdi.tam o anda hemde.bence son anını kaçırmışın.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 benimde oldu ona benzer bir olay birde şöyle oldu serviste benden 1 yaş büyük bi arkadaşım wardı güzeldi baya.çok yakındık iyi anlaşırız falan baya samimiydik birgün dedi yaşıtım olsan snele çıkardım die ve başımdan aşağı kaynar sular boşaldı.neden 1 yaş büyük değilim die.ama şimdi daha mutluyum çünkü o benim dostum sevgili bi şekilde zarar getirir ama dost getirmez.kız dost hiç getirmez[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bazen sıcak bir gülücük başımızdan aşağı dökülen kaynarsuları buz gibi suya çevirebilir[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Craven, 19 June 2003 02:02 tarihinde demiş ki: benimde oldu ona benzer bir olay birde şöyle oldu serviste benden 1 yaş büyük bi arkadaşım wardı güzeldi baya.çok yakındık iyi anlaşırız falan baya samimiydik birgün dedi yaşıtım olsan snele çıkardım die ve başımdan aşağı kaynar sular boşaldı.neden 1 yaş büyük değilim die.ama şimdi daha mutluyum çünkü o benim dostum sevgili bi şekilde zarar getirir ama dost getirmez.kız dost hiç getirmez[hline] www.hayalkent.net/freestyle Kızdan dost olmaz.Ilerde anlayacaksın nedemek ıstedıgımı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Şöyle anlatayım buralara geldiğimde tek bana arka çıkan bir Eda diye kızarkadaşım vardı onunla heryere gider her eğlence olayına beraber katılırdık ama hiç birzaman çıkmak şöyle dursun sevginin lafı geçmezdi hatta cılgınlık bu ya yoldan gecenlere teklif yada geyigine muhabbet acardık cokta eglenirdik eh yıllar birbirini kovaladı geldik 17 yaşlarına hala öyle geyikler yaparken birgün bu acayip derecede hisli davrandı.Yani farkedilmeyecek gibi değildi tam yine muhabbet ederken tutturdu hadi paten kayalim diye eh peki muhabbeti kestik orda gittik paten kaydık sonra akşam ilk defa erken gitmek istediğini belirtti.Gece yaz olduğundan ben dışarıda bahcede otururken geldi ve bu lafı etti ''Seni Seviyorum'' evet o an ne yapıcagımı bilemedim olamazdı benim herşeyimi bilen bir sürü şeyler paylaştığım o kadar yıllık dosttan öte kardeş olarak gördüğüm kişi bana bunu nasıl yapabilirdi...Sonrası mı sonrası daha 17 yaşında olduğum icin halen arar sorar gelir takılırız ama bir türlü cevap vermem o sorusuna...Üzgünüm işte ben böyleyim mantalitesi ile noktamıda koyarım bir güzel :D[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 imzaya bakınız[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sırtlan dagger, sansar gibi konuşup semender gibi kıvrıldı kızın yanına.artık yavru bir ceylan gibi geziyor... ya nedir bendeki bu benzetmeli konuşma takıntısı anlamadım.[hline] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 24 June 2003 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 walla dagger ne diyim ben ilk yazdıgım mesaj gibi "kız daggerı kibarca sutlamıs" diye dusunuyordum.. yanıldıgıma cok sevindim..insanın sevdigi kadın tarafından sevilmesi yasanıp yasanacak en guzel seydir.. diger yandan uzuldum muhtemelen cok guzel bir arkadaslık gitmis.umarım cok uzun bir sure devam eder de deger kaybettiklerine..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 birilerinin tekrar başladığını görmek çok sevincirici.. ayrıca benim içinde çok umut verici bi olay oldu...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Nice aylara Dagger umarım benim başımdakide aklı başına gelir geçer bu sevdasından ama seninki hep sana bağlı kalsın fakat.. Sakın kızı yörüngeye oturtma yörüngenden çıktığı zaman bir daha yerini dolduramam hurafeleri sarar dört bir yanını lafın kısası ilgiye ilgi teknigi ile yaklaş ne az ne fazla anladınmı kıvamda...Hadi hayırlı olsun ..:D[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 valal tadını çıkarmaya çalışıorum da ben izmirdeyim kız antalya da tatilde 2 hafta sora döncek :([hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 olmaz bişi merak etme.biraz uzaklaşmak özlettirir kendini.daha güzel hasret giderirsin.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tecrübe konuşuyor burda aslan kreyvınnnn[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: fizban, 19 June 2003 02:10 tarihinde demiş ki: sen naber ya ..[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal :lol: hastasıyız.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Dagger Sadece Meraktan Soruyorum Ve Sadece Düşünceden Tahminde bulunuyorum bu Kızın İsmi Selen Mi Yoksa :? Eyer Tahminim Dogruysa Bunu Dogru olarak yanitlarmisin Bir Kaç şey garibime gittide Eyer dogruysa Yazcagim mesaj önemlide[hline]Dark Legion Efsanesi Son bulsa Bile Benim Görevim bu Efsaneyi Sonsuza Kadar İçimde Barindirmaktir... DL Master DarkLord Neght Bazi Sözcükler Yetersizdir Bazilari İse Daha Söylenmemiştir Bi Dier adiyla Gm-JHEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 eft selen[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Dicegim Sadece Ufak Bir Tahmindi Tahminim Yeridir Önemli açıklamayi Ertelemeyi Ve Yerinin Burasi olmadigini Düşünüyorum İcqnu ziyaret Ettim DarkLord Benim Eyer Gerçekten Merak Ediyosan Senle Kafa kafaya Konuşmayi Tercih Ederim[hline]Dark Legion Efsanesi Son bulsa Bile Benim Görevim bu Efsaneyi Sonsuza Kadar İçimde Barindirmaktir... DL Master DarkLord Neght Bazi Sözcükler Yetersizdir Bazilari İse Daha Söylenmemiştir Bi Dier adiyla Gm-JHEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abooo acayip dedikodu vaaaar...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 heh ilginç bir çırpıda bildi kızın ismini :D[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Sen de Böyle bir metin yaz Ben senin kinide Biliyim PRawcim :)[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 lol ne icq su zaten forumtik olmuşsunuz (medyatiğin öbür türlüsü, bir başka değişle özel hayatını forumda anlatmak) buradan devam edin , televole gençliği de meraktan ölmesin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar