AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Facial'a enc yaptırmak ıstıyorum yararlı bişiler yaptırabilir miyiz yoksa görüntü olsun diye deamonslaying mi yaptırıcaz?Mageyim[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 +22 intellect oluyo ama biraz kasar onu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Neden kasar?Cukka sağlam?[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gerci kendin yapmayacaksan pek kasmaz dogru parayı verip alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 http://wow.allakhazam.com/spell.html?wspell=23804 malzemeleri 200 altın civarı.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 +22 int two handeda basılmıyor mu? Bir de spell power die bi hadise var caster olmadıgım için çok alakam yok ama bilen arkadaşlar nasıl olsa yanıtlarlar buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben lvl 48ken maraudondan cikan kilicima 22int enchant yaptirdim. 350 mana falan ediyor mage icin cok lazim degil[ben mage`im] spell power frostmage de daha yararli . ben lvl48 dim enchanti yaptirdigimda heycanla yaptirmistim magelere +30spelldmg tavsiye ederim mc yapmiyorsaniz staff of ogre magi yada arathi basine kasip ironbark staff vs.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar