Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Böyle işte aşık oldum ama durum karışık offfff [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 21 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 offfffffffff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 karışık karışık kapkarışıııık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 banada ordan durum karışık on çek usta auhaha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 anladıysam arabın önünde sallanan şey olayım[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaaaa olm zaten birisiyle beraberim ama ben onun arkını seviommmmm ama arkı başkasıyla cıkıo hemde aralarını kendi ağzımla yaptımmmmmmmmmmmmmmm offfff delircem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 haaaaydeeeee buyrun dallas'a :hmm:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dallas biteli yıl oldu ama :/[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ok ozaman cıktığı cocuğu al senin beraber olduğun kıza ayarla sonra o kızla sen çık.. sonra gel bana teşekkür et ok tamammı oke? oldu oldu oke[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaa olm kız tam benim tip yaa metal cafelere gidilcek bi tip offffff napsam yaaa bunun kankası sayılcak bi kızla cıkıom onuda üzmek istemiyorum ay delircem pati kardeşlerim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Eline paratoner al çatıya çık böylece aşkını kanıtlayabilirsin ona.. Belki bi daha da böyle saçma topikler açmazsın..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaa çıktığı cocuk son zamanlarda çok ii olduğum bi eleman şimdi ayıp olur mu diyorum hem sonra şimdi beraber olduğumu fln üzcem ayyyy[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 delirde kurtulalım ya. of inanmıyom tipe bak ya[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gothic yalan o işler hem sevgilinin arkadaşı hem arkadaşının sevgilisi hemde aralarını kendin yapmışsın... bırak bu işleri gothic. sakata gelirsin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gothic_Angel'ın sevdiği kız zengindir. Gothic'in gözünü para bürümüştür. Birgün kızın yanına gider. Kızın güzelliğinden ağzının suyu akar. Kızla uzun uzun bakışırlar. Kız çok utanır ama bakışlara ve ağzından akan salyalara dayanamaz ve mutlu mesut yaşarlar[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Slat oda senin yorumun bu saatte bunları anlatcak kimse olmadığı için pati'ye yazıyorum tabi sen pati'nin geleneklerini bilmezsin hadi bye bye sana... *!Power tuşunun yolları taştan*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya elemanı getir biz araya alalım sen 2 kızı da al git ;)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lexi puahaha :) Lonely valla durum karışık yaw @ fistancım tipim hakkında yorum yap demedikkkkk ... zaten uyuzum sana halletceğini pm den hallet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Xareo olm bu durumda güldürdü ya beniii Allah daha iyi Search motorları nasip etsin sana..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bak bi.. insan kız arkının arkına yan gözle bakarmı. tam metal bara gitcek kız of of dermi[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Böyle işte aşık oldum çok karışık offf diye bi topic açmışsın.. Sonra attığın mesajlar da anlaması zor offfffff puffffff şeklinde garip garip mesajlar.. Biraz daha düzgün bi topic açabilirdin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 [signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: bak bi.. insan kız arkının arkına yan gözle bakarmı. tam metal bara gitcek kız of of dermi ya olm arkadaşta sevmio cıkmak için cıkıo ama yinede bi yerde sonuçta çıktığı diyorum duruyorum kendi kendime ama ne biliiyim yaa hadi sevse kızı stop gothic dicem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya abicim git açıl kıza söyle durumu kabul ederse kız arkınla konuş hallet derim ben dilin yapamayacağı şey yoktur (!)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar