Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu olay daha önce konu arasında verilmişti ama ben daha belirgin olması için buraya yeni topic olarak koyuyorum. 1- http://www.knightonlineworld.com/account/login.asp adresine tıklıyoruz. Kullanıcı adımızı ve şifremizi giriyoruz. 2- Açılan kullanıcı kontrol paneli sayfasında "COMPLAINT AGAINST ANOTHER USER" linkine tıklıyoruz. 3- Character ID bölümünde bi seçme kutusu göreceksiniz. Bu seçme kutusundan skill bug kullanan adamı gördüğünüz charı seçiyoruz. 4- "Other User's Character ID" bölümüne skillbug kullanan adamın nickini giriyoruz. 5- www.rapidshare.de ye girip KSC formatındaki screenshot dosyasını yüklüyoruz. (Fakat resim belli olursa daha iyi olur. Mesela novasını parlatan bi civciv gördüğünüz anda screen alırsanız %95 banlanır. Veya civciv olmayan birinin screenini çekecekseniz boş bi alanda nova parlatırken çekebilirsiniz. Eğer canavarların önünde parlatırsa da 1. screen parlarken 2. screen de nova düşerken çekerseniz %90 banlanır.) 6- "Complaint/Report" bölümüne "This user is using skillbug." yazıyoruz ve altına rapidshare e attığımız KSC dosyalarının linklerini veriyoruz. "Submit" butonuna tıklıyoruz ve iş tamam. Eğer kanıtlanabilir nitelikte screenshotlar çektiyseniz büyük ihtimal kullanıcı ban yer. Ve inşallah skillbug çıların köküne kibrit suyu dökeriz desteklerinizle. Kolay gelsin[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sağol :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 başkasının emeğeni saygı göster az da bari alıntı yaptım de.. adam o kdr uğraşıp yazmış direk c/p yapmışsın bişe yazmadan ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Orda yazanda Bendim Gel istersen Pm atim sana ordan[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bilgilerin için saol ama sadece 2 - 3 nova atanları mı yakalatacaz ? :D ya hem defans - hem attack - hemde berserker olan wariorlar ? yada hem archer hemde assain olan rogueler ? :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 senmiydin başkasımıydı neyse ama archerı assasin i nasıl yakalatcan ? shadow hunter ... spike ... gibi magelerinki çok basit hemen anlıon weya warrior?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Onada Care War Eger adam Hep Spike Hem Shadow Hunter Kullanıyosa Cekersin ama ban Sansı %30 Çünkü adam Belki Thug. Shot ta wuruyo olabilir[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 priestleri nası yakalatacaz ? ya hem debuff hem buff hemde heal yapıyosa ? ki buda bi priest şekiliydi (malice - 960 heal - bide buff :P )[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Undertaker_, 23 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Onada Care War Eger adam Hep Spike Hem Shadow Hunter Kullanıyosa Cekersin ama ban Sansı %30 Çünkü adam Belki Thug. Shot ta wuruyo olabilir yani ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Warrior ları Bİlmiyorum zzz Sende bilirisin Skill Bug Kullandım Bende ama Assasinimi Master yaptıktan Sonra Cok Büyük Bir nefret Başladı Su an 15 e yakın Kişi ban yedi onlarda Cz de pk yaparken cektigim resimler Su an Ben Hic warriorun Bug kullandıgını Görmedim ama Kullansa bile master olmadan Vercegi en fazla dmg cleave ile aynı dmg dir ama bir lwl 50 assasin Mirage lar ile Spike wurarak Nacizade Dmg werir Bunun için sadece mage ile Assasinlerin werdim...[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: zzz, 23 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: said: Undertaker_, 23 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Onada Care War Eger adam Hep Spike Hem Shadow Hunter Kullanıyosa Cekersin ama ban Sansı %30 Çünkü adam Belki Thug. Shot ta wuruyo olabilir yani ... zzz yani diyorumki 2 tane ss cekersin Hem Spike vurusunu Hemde Shadow Vurusunu ama Bunu anlayamazsın Cunku thug. Shot ta vurabilir Ama eger hem spike Hemde 5'li atıyorsa ozmn banlatabilirsin Sansın %99 OLur[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cukur_2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 peki beyler bu skill bug nası oluo ya_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Undertaker_, 23 Eylül 2005 20:21 tarihinde demiş ki: zzz Sende bilirisin Skill Bug Kullandım Bende ama Assasinimi Master yaptıktan Sonra Cok Büyük Bir nefret Başladı sevgili arkadasım burda yanlışın var cunku zamanında sende kullanmışsın ve kimseyi bence su anda banlattırmaya calışma zamanında sende aynı hatayı yapmışsın[signature][hline]®hersey onun icin ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cukur_2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaa beyler bi cvp ya bi cvp plz yaaa nası oluo bu skill bugg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cukur Sen yenisin Galiba :D Kasimpati abimiz Duymasın :yapma:[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Undertaker_, 23 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki: cukur Sen yenisin Galiba :D Kasimpati abimiz Duymasın :yapma: biraz dan oda gelir tüyelim :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 keşke skill bugu bilsem biraz nova sallardım[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Skill Bugmu Cok kolay ama Yapma İlerde anlarsın dediğimi[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben yaptım ban yedim :([signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Cukur Kaybol[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Gothic, 23 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Cukur Kaybol cukur lam saklan çabuk :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar