NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben daha izlemedim, neler düşünüyorsunuz film hakkında? bence Janset'in oynaması çok ii. spoiler vermeyin ;)[signature][hline]e-book,e-dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben izledim aman çok güzel olmuş bayıldım diyemiyorum ama bazı yerlerinde çok sıkıldım esnedim bile keşke seray severin yerine başka biri oynasaymış çok çok antipatik geldi bana[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=129379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 gereksiz bi film bence olmasa kimse bişe kaybetmezmiş bence[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 izlemedim ama az atv de görrüntülerine ulaştım...erottizm zaten Altıokların paketleme tekniği ve malesef bu paketemeler artık klişeleşti[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 süper bir film diil,ama kötü de diil...idare eder işte!!bazı yerleri çok sıkıcı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar