Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eee $ef oldugumuzu bitirdim life succeeded yaptim sonra next on 20 lives falan gecti sonra life failed yazdi ne is ? bi yumurta yapamadim diye life failed mi ? ayrica o yumurta isini yapabilen varsa soylesin yani sadece egg is done vardi o kadar nede bi obje vardi etrafta koyabilecegim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Valla ben de orda fail oldum. Yumurta pişti falan sonra eski manita cıktı karsıma bişeler dedi fail oldu. Hediye için bunları ilk oynayısta becerebilmek mi gerekiyor acaba?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 demo life i bosuna oynamayin hediye yok onda bildigim kadariyla sadece nasil birsey oldugunu gosteriyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ilk tarafta oto-cue dekileri gordugunu klavye ile yaz dedi.Peki,yazmaya basladigimda yazi durdu birden.Sebebi?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 OYUN TAM BİR REZALET! TAKILMALAR OFF... oynamayı cok istiyordum ama oynayamıyorum 1. oyun life failed olmus 2.si de olacak! geçmiş olsun nokia game daha baslamadan bitti benim için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 birinci hayat başarılı benim..ikinciye bakıyorum şimdi onuda halledecez sanırım[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: toggie, 20 Eylül 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Sarah'ı buldum. Bi adam güzel party dimi diye soruyo. Evet ama kalabalık kız arkadasım Sarah'ı bulamıyorum falan diceksiniz. Sonra yan taraftaki sazan atlıcak Sarah'ı mı arıyosun diye. Ona da sen kimsin diye sorun ve Sarah ile bulusun. Sonra kırmızı pakedi verin. o kadarına gerek yok..yolunuzu kesen 2 kiptende ( kız la sevgilisi / 2 tane başıboş tip ) saçma cevaplar verip kurtulun..direk sarah "oww darlink cam on" felan diye çıkıyor işte..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben yukarda yazdim en kolay yol o olmali yani ben ilk baya konusmustum guy diye bi herif var onla konus dediler daha sonra takildi load ettim ilk bastaki cifte everything under control dediginizde direk guy denilen herifle tanisiyonuz zaten sonra brought my own food diyince sarahi goruyonuz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Nokia 20lives - another day, another bug![signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 2. günü bitirebilmek için yaklaşık 37 kere baştan başlayıp yinede 4 satim sonunda bitiremeyince fail oldu hayatım..amanda ne kadar üzüldüm..whatever..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Dünkü bölüm fail olmustu tamamlayamadım. Ve bugun dünkü bölümü oynayamıyorum ilginc :) Şimdi cep telefonunu buldum limo'ya gidiyoz.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nerde bu telefon ya bulamadim bi turlu[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nasıl restart edecez ben anlamadım ki hatalı yazınca kalıo herif sonra siteye bastan mı girecem bir tusu yok mu busisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ayakkabının üst tarafınnda mavi tshirtün oralara tıkla telefon orda. oyun fail olduktan sonra tekrar oynamak için secenek var. ama sanırım ilk oynayısında bitirmen gerekiyo fail olmadan, hediye alabilme sansı yakalamak için. anlamadım ben de :s[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bugünkü bölümde limo şöförü yani hangi cd de kaçıncı şarkıyı dinlettiniz menejere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben sol alttaki cd yi dinlettim 1. sarkida riight dedi begendi sanki ama daha sonra ill walk falan dedi direk refresh yaptim =p bi kac tane oyle dinletmek lazim sanirim yanliz sunu farkettim cd lerdeki sarkilar random sanirim refresh ettikten sonra cd de aynisi cikmadi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 21 Eylül 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok ya ona ister dinlet ister dinletme gidiyo. fail olmuyo merak etme sonra bi turntable'ın basına geciyosun ama cozemedim onu iki kere fail oldum. 16 hakkım kalmıs bugun için nasıl yapacaz muzigi cozemedim. sag tarafa plagı takıyoruz sonra hızını ayarlıyoruz bi de zamanlama da onemli galiba zor biraz.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 buraya takilin ;)= http://www.nokiagamer.com[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hobarey süper saol wen. peki burda gün sona ermeden mi yapılıyo bölümün acıklaması acaba :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 turntablei cozebilen varmi? bi turlu yapamadim ikisini tutturmayi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 biraz evvel takilmalarla ilgili olarak cozuldugunue gore bir mail geldi buyuk ihtimalle herkese ulasmistir simdi yeniden denicem bakalim gercekten cozulmusmu cunku sirf takilmalar yuzunden birakmistim oynamayi[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ee bende dun victor connoly acildi ama bugun yenisi yok ne is ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar