Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia : 20 Lives

Crane

Öne çıkan mesajlar

eee $ef oldugumuzu bitirdim life succeeded yaptim sonra next on 20 lives falan gecti sonra life failed yazdi ne is ? bi yumurta yapamadim diye life failed mi ? ayrica o yumurta isini yapabilen varsa soylesin yani sadece egg is done vardi o kadar nede bi obje vardi etrafta koyabilecegim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 20 Eylül 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
Sarah'ı buldum. Bi adam güzel party dimi diye soruyo. Evet ama kalabalık kız arkadasım Sarah'ı bulamıyorum falan diceksiniz. Sonra yan taraftaki sazan atlıcak Sarah'ı mı arıyosun diye. Ona da sen kimsin diye sorun ve Sarah ile bulusun. Sonra kırmızı pakedi verin.

o kadarına gerek yok..yolunuzu kesen 2 kiptende ( kız la sevgilisi / 2 tane başıboş tip ) saçma cevaplar verip kurtulun..direk sarah "oww darlink cam on" felan diye çıkıyor işte..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

ben yukarda yazdim en kolay yol o olmali yani ben ilk baya konusmustum guy diye bi herif var onla konus dediler daha sonra takildi load ettim ilk bastaki cifte everything under control dediginizde direk guy denilen herifle tanisiyonuz zaten sonra brought my own food diyince sarahi goruyonuz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

ayakkabının üst tarafınnda mavi tshirtün oralara tıkla telefon orda.
oyun fail olduktan sonra tekrar oynamak için secenek var. ama sanırım ilk oynayısında bitirmen gerekiyo fail olmadan, hediye alabilme sansı yakalamak için. anlamadım ben de :s[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

ben sol alttaki cd yi dinlettim 1. sarkida riight dedi begendi sanki ama daha sonra ill walk falan dedi direk refresh yaptim =p bi kac tane oyle dinletmek lazim sanirim yanliz sunu farkettim cd lerdeki sarkilar random sanirim refresh ettikten sonra cd de aynisi cikmadi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 21 Eylül 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ona ister dinlet ister dinletme gidiyo. fail olmuyo merak etme sonra bi turntable'ın basına geciyosun ama cozemedim onu iki kere fail oldum. 16 hakkım kalmıs bugun için nasıl yapacaz muzigi cozemedim.
sag tarafa plagı takıyoruz sonra hızını ayarlıyoruz bi de zamanlama da onemli galiba zor biraz.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...