ReTro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 CZ' de pk yapıyordum. moradona gitmek için gate geçerken düştüm.. oyuna girerken bu yazdı, siteden girdim ac blocklu dior. ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dupe vs vs vs işlere karıştıysan ban yemiş olabilirsin veya dıpe mal almışsan veya kredi kartı ile knight cash almışsan kredi kartından oluşan bir problem yüzünden olabilir .. customer supporta mesaj yaz öğren neden banlamışlar ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 geçmiş olsun..dupededen banlansan bile açılır korkma..parayı basarsın açılır şimdi artık böyle bu işler ...ben bu KOL admini ta...neyse herşeyi paraya döktü karakterini ayak altına alıyor...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: KoRn3RoTh, 23 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun..dupededen banlansan bile açılır korkma..parayı basarsın açılır şimdi artık böyle bu işler ...ben bu KOL admini ta...neyse herşeyi paraya döktü karakterini ayak altına alıyor... Peki sen öyle diyorsan bende şöyle diyeyim Dupe yapanın, hile yapanın skill bug kullananın taaaa.............. . Bunları yapıpta banlanan ve bide ban açılsın diye para verenin duble ta.......................... Neyse bu forumu adam sanmıştım ama galiba son mesajım.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar