Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isimleri deiştirme imkanımız warmı?

uzman_64

Öne çıkan mesajlar

yaw ben carımın ismini beyenmiom ezüqqen ne oldunu bilmeden direq Ölesine yazdım dalga maksatıyla ama şimdi begen miyorum car ilk göz agrım oldu içinde bırakamıom yaw scroLL falan warmıs nasıl bişey warsa bi gosterin almaq için gercek ten sabah aksam para kasarım car soyarım yeeterki warmı ole bi scroLL bi resmini koyunda gorem[signature][hline]Serwer: ARES
Name:sak_suka
lewel:51 %38.34
clan:yoq
np:1138/27
national:Karus
Job:pet mage glacier/Ir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uzman_64, 23 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
yaw ben carımın ismini beyenmiom ezüqqen ne oldunu bilmeden direq Ölesine yazdım dalga maksatıyla ama şimdi begen miyorum car ilk göz agrım oldu içinde bırakamıom yaw scroLL falan warmıs nasıl bişey warsa bi gosterin almaq için gercek ten sabah aksam para kasarım car soyarım yeeterki warmı ole bi scroLL bi resmini koyunda gorem

kendi menfaatin için başkalarının charlarını soyup paralarını çalmak şerefsizlikten başka bir şey değildir sen o nicki değiştirme bence ezikliğin hala devam edior çünkü[signature][hline]life is nothing without this games
Sosyal ağlarda paylaş

düşünsene adam ismini değiştirmek için senin charını soyuyor herşeyini çalıyor sonra gidiyor ismini değiştiriyor bu şerefsizlik değilde nedir yani benim 200k param war şu an ama illaki bana yapması lazım değil kime yaparsa yapsın şerefsizliktir bu[signature][hline]life is nothing without this games
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...