uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaw ben carımın ismini beyenmiom ezüqqen ne oldunu bilmeden direq Ölesine yazdım dalga maksatıyla ama şimdi begen miyorum car ilk göz agrım oldu içinde bırakamıom yaw scroLL falan warmıs nasıl bişey warsa bi gosterin almaq için gercek ten sabah aksam para kasarım car soyarım yeeterki warmı ole bi scroLL bi resmini koyunda gorem[signature][hline]Serwer: ARES Name:sak_suka lewel:51 %38.34 clan:yoq np:1138/27 national:Karus Job:pet mage glacier/Ir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende ismi degistirmek istiyom ama su change name scrollu birtürlü bulamadım ke ama ko vardı ke de silindimi acaba[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Su anda Name Change Scroll'lar aktif degil. yani bir süre isim degistiremezsiniz. Semih : xaar_tr'i almissin hayirlisi olsun =) The_Others'dan cikarip baska clana girmissin[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saol the others dan evet cıktım sistem clananına girdim[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: uzman_64, 23 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki: yaw ben carımın ismini beyenmiom ezüqqen ne oldunu bilmeden direq Ölesine yazdım dalga maksatıyla ama şimdi begen miyorum car ilk göz agrım oldu içinde bırakamıom yaw scroLL falan warmıs nasıl bişey warsa bi gosterin almaq için gercek ten sabah aksam para kasarım car soyarım yeeterki warmı ole bi scroLL bi resmini koyunda gorem kendi menfaatin için başkalarının charlarını soyup paralarını çalmak şerefsizlikten başka bir şey değildir sen o nicki değiştirme bence ezikliğin hala devam edior çünkü[signature][hline]life is nothing without this games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 whatisthis sen kime hırsız dedin anlamadım!![signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 topic açan kişiye[signature][hline]life is nothing without this games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Anladım bir an icin bana dedin zannettim kimi dolandırmıs peki[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kimseyi dolandırmamış adam name change scroll die bişi warmı warsa parasını bulmak için ne gerekiyosa yaparım milletin adamlarını bile soyarım dior[signature][hline]life is nothing without this games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dogru söyliyosun[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 düşünsene adam ismini değiştirmek için senin charını soyuyor herşeyini çalıyor sonra gidiyor ismini değiştiriyor bu şerefsizlik değilde nedir yani benim 200k param war şu an ama illaki bana yapması lazım değil kime yaparsa yapsın şerefsizliktir bu[signature][hline]life is nothing without this games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Harbiden olaya bak ismini degistirmek icin char soymak hani bi söz vardır adım cıkmıs dokuza inmez sekize sen ismini kackerede degistirsende eger char soyarsan hırsız kalacaksın bi isim degistirmek icin char soyulurmu hic!!![signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatisthis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aynen katılıyorum[signature][hline]life is nothing without this games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cık cık cık. yaw reklamda yok nasolsa sitede knight bölümü iknci bi emre kadar kapatılsa ne tatlı olacak[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ehm bu kadar millet ne halt edecek sevgülü puficim?[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaannnn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 okaadar laf etmısınız ıı hosda su name change scrool kulanılıyormu onu bılen yokmu aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: TrTownUser, 23 Eylül 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Ehm bu kadar millet ne halt edecek sevgülü puficim? ne bileyim işte şöyle n00blar patideki acclerinin şifrelerini unutana kadar fln :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar