mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arkadaslar siz sıkılmadınız mı bu konular uzerine bircok topic gormekten.Bir fikrim var acaba siz ne dusunursunuz bu konu hakkında.Eminim ki sıkılmayan da var bu konulardan ve surekli acılıyor benzerleri; fakat yaklasık dort gundur yok su sahıs soyle yapmısh yok GM sux yok dupe ya da 3 nowa 5 nowa topicleri gormekten sıkıldım ve yazacak dogru duzgun topic bulamıyorum.Hani bunlar uzerine konusulması ve surekli farklı topicler acılması da soz konusu.Bu tarz konular icin sticky bir topic acılsa ve oradan etrafa dagılmasa.Ne dersiniz buna?[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 en dogrusu 2-3 gündür hep aynı konular dolasıyor paticikte bence acılsın[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 acılsın tabi a.q hep 3 nowa ewet herkez atar artıq 3 nowa ben knıght bilmedim sey leri yeni konularda Ögrenmeq isiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 @mrproblem: Suyu çıkar o işin. Sen iyi niyetli olursun, ahmet iyi niyetli olur, fatma iyi niyetli olur ama bir kişi kötü niyetli olduğu zaman kargaşa çıkar.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Suyu cikar kargasa cikar ama en azından belli bir alanda cikar.Baksana shu bolume kac gundur kargasha durumunda.Belki de beklemeliyiz biraz daha.KE nin kargashasi bizim forumlara da yansidi. Buraya yazmaya bashladiktan sonra aylarca bashka bolumlere bakmamish biriym ama su son gunlerde sıkıntıdan konu dıshını garbage ı orayı burayı karıshtırıyorm, gunluge dert yanıyorm..[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yahu bug a bog a ne kadar meraklı adam varmış forumda şakasına imzamıza bişi yazdık sırf bunun için 266 pm 0.o[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet bende istemiştim Trtown dan. Yazdiğim şeyin konuyla alakasız olduğunu düşünerekten sildim. [Bu mesaj Buzi tarafından 23 Eylül 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kodlar bende mevcut ama kullanmıyorum nedne kullanıpda kendimi tehlikeye atıyımki ?[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar