obaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yine bu forumda bir arkadaşın açtığı başlık sayesinde herşeyimi tamamladım ve oyun içi movie çekmeyede hazırım..oyun içi dediğim tabiki WoW onun için buraya ekliyorum zaten yazıyı :) neyse, ya mesela ben AB'ye girdiğimde en baştan sona kadar kaydetmek istiyorum; hadi critleri güzel pozisyonları falan kaçırmayım diye..ama ne yazikki F12'ye (benim movie kayıt tuşum) bastığım anda başlıyor lag yapmaya..hemde nasıl frame atlaya atlaya..ve tahmin edersinizki sadece bende bu lag; ayrıca görüntüyü lagsız alsa neyse onuda takıla takıla kaydediyor..programın ayarlarıyla oynadım Record Sound'u kapadım, FPS'sini düşürdüm; ama bi türlü fayda etmedi.. :( varmı öneriniz? teşekkürler..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Version 2.0 kullan. Fps kısmında disable'i işaretle. Movies kısmında record sound işaretliyse kaldır. Half-size kullan ve 30 fps'ye ayarla. Umarım işine yarar.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2.0.0 kullanıyorum, FPS kısmında herşey disabled durumda; record sound kapalı, half-size'a ayarlı ve 30fps :( acaba bağlantıylamı alakalı : 256 ADSL[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar