Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben şimdi arabama bi cd-mp3 player bide hoparlör alıcam. Hoparlör için şunu beğendim ve almaya karar verdim gibi player içinse sony yada pioneer hangisi daha iyidir sizce?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bence git arabaya güzel bi ses sistemi yaptır şöle 2000 wattlık yada blaupunkt fln al derim[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pahalıya patlamasın istiyorum. bu arada araba 98 opel astra, takmada fln bi sorun çıkmaz herhalde.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 takmada sorun çıkmaz. o hoparlörlerde alacagın sony ya da pioneer mp3 çalan teybleri kesmez ben sana söyliyim.. sony ile pioneer arasında fiyat farkı yoksa sony al derim. ama modele gorede değişir.çıkışı yüksek bişey al. ıvır zıvır özelliklerede bi sürü ayrıyetten para verme.sonucta mp3 çalcak ikiside.çıkışları önemli.yok şunun ekranı büyük yok onun ışığı güzel dersen pahalıya gelir :) çıkışına bak işte ehue amma uzattım. hoparlör olarak kenwoodlara bak.hem kaliteli hemde diğerlerine göre fiyat/performans iyi. çok kanallı hoparlörde alma bence. bi bilene git.cok tesisat takan yerlere.onlar sana tavsiye edecektir.bence kendin daha pahalıya getirirsin.teknosadan da alma kazık.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 işte o tesisat fln takan yerlere gidicemde beni saf görürler kazıklarlar diye korktum walla:D çıkış derken, 4 x 50W nası iyimi bu çıkış? ehue[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 4x50 iyidir yeterlidir senin arabaya.hatta hoplatır...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bugün trafik dersi vardı.adam dedi hoparlör fln takılcaı zmn bilmem nrden izin alınması gerekiomuş:D?(hoş o adam neon takmaya da yasak dedi ama)[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 neon yasak zaten? arabanın üstüne sticker da yasak.. dinleyen mi var türkiyede.. ben eskişehirde görmüştüm full neon bi araba gidiyordu caddeden. çarşı karakolunun önüne yaklaşınca söndürdü neonları ben kaldırımdan izliyorum :D[signature][hline]FİLTHY PLAY!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehe[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben kenwood derim 4X50 yeter yaw[signature][hline]Herseye ragmen! =))
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ya ikisininde ayrı özellikleri var modeline göre degisiyo[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Trafik yasasına göre neonu sticker'ı geçtim, orijinal arabanın üzerine en ufak bir oynama yapmak yasak. Buna jantlardır, ses sistemidir, hatta utanmasalar OGSdir her şey dahil. Her şey standart olmak zorunda ve arabada en ufak bir eklenti olmayacak. Oto müzik işine gelirsek de, bir yerin yetkili bayiisine veya ses sistemi kuran bir yere götür. Buralar sana biraz pazarlıkla en iyi fiyat + düzgün montajı sağlayacaktır. Bir yerden kendim alayım otosanda taktırırım dediğin vakit aletin elinde patlama olasılığı çok yüksek, tecrübeyle sabittir.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olay musıc se pioneer[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Öne çıkan mesajlar