Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniverstedeki gibi download'ı engellemek ?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Bu sene yurttayım. Odalara kadar eth. kabloları çekilmiş durumda. Olay şu ki hıyarın biri öyle bi upload/download yapıyor ki bırakın bişey indirip çalışmayı bazen google bile zar zor açılıyor. Çileden çıkmış haldeyim.

Şimdi. Kurdukları sistemi pek görme fırsatım olmadı ama muhtemelen modemden direk switch aracılığı ile dağıtım yaptılar. Sağolsunlar rahat rahat girip çıkayım diye modem şifresinide değiştirmemiş amcalar. Neyse uzun lafın kısası şu anki durumumla p2p'ı bir şekilde engelleyebilir miyim ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Sosyal ağlarda paylaş

Firewall sekmesi var fakat packet filtering tipinde birşey göremedim. Menü şu şekilde;

[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site

[Bu mesaj Zopik tarafından 22 Eylül 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

80 i kapiyamiyacagina gore:)
p2m somurmek icin birebir bide upload ettiklerini dusunemiyorum bence firewall filan hikaye toplanti yap sikintini dile getir:) belki bu sekilde cozebilirsin sorunu :-p

not:80 tabiki kapatilir ama cinayet sebebidir
[signature][hline]
gmNinca

[Bu mesaj vimpir tarafından 23 Eylül 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 23 Eylül 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
3 5 kisiyse gidip manual olarak uygulasan? bazen cok ise yariyo :)

Eheh evet bu yöntem süper gibi.

Şaka bi yana kimde var kimde yok bilmiyorum. Tiplerde bi garip zaten. Geçerken selam vermeye gelmiyor. Birde gidip söylesemde toplanıda yapsam adam tespit edemeyeceğimi biliyordur nihayetinde. Tamam der yine yapar. Olmadı ben arada net bağlantısını keseyim, sonrada çok abanıyorsunuz ondan diyeyim korksunlar .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt müdürü yemekte emniyet müd. verdiği program iki gündür bağlanmıyor bir türlü diye dert yandı bana. LOL. açtım tekrar portları. euhehu çok komikti ya ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...