Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bu sene yurttayım. Odalara kadar eth. kabloları çekilmiş durumda. Olay şu ki hıyarın biri öyle bi upload/download yapıyor ki bırakın bişey indirip çalışmayı bazen google bile zar zor açılıyor. Çileden çıkmış haldeyim. Şimdi. Kurdukları sistemi pek görme fırsatım olmadı ama muhtemelen modemden direk switch aracılığı ile dağıtım yaptılar. Sağolsunlar rahat rahat girip çıkayım diye modem şifresinide değiştirmemiş amcalar. Neyse uzun lafın kısası şu anki durumumla p2p'ı bir şekilde engelleyebilir miyim ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Firewall nedir, Packet Filtering ne işe yarar diyerek.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hangi uni bu merak ettim[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Üni değil dyna özel yurttayım. 3-5 kullanıcı ve 512k da adsl var.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Firewall sekmesi var fakat packet filtering tipinde birşey göremedim. Menü şu şekilde; [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site[Bu mesaj Zopik tarafından 22 Eylül 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 amcamın hangi portu kullandığını da mı bilmiyorsun? port filter'dan o portu kapatacaksın. hangi portu dersen, kazaa, imesh, emule vs gibi p2p programların default portlarını bulmaya çalış. onları kapat.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kazaa bulduğu her porttan çıkıyor dışarı sanırsam..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 modemin marka-modelini söyleyebilsen daha rahat yardımcı olurduk..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 port filter ile o işi halledemezsin. FTP den çeker FTP portunu kaparsın iMesh ten çeker onun portunu kapatırsın vs.vs... HTTP ile çekiyorsa napıcan? 80 ve 81 mi kapatcan :) marka modeli söyle buluruz bi yolunu[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 3 5 kisiyse gidip manual olarak uygulasan? bazen cok ise yariyo :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 80 i kapiyamiyacagina gore:) p2m somurmek icin birebir bide upload ettiklerini dusunemiyorum bence firewall filan hikaye toplanti yap sikintini dile getir:) belki bu sekilde cozebilirsin sorunu :-p not:80 tabiki kapatilir ama cinayet sebebidir [signature][hline] gmNinca [Bu mesaj vimpir tarafından 23 Eylül 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: riglous, 23 Eylül 2005 04:05 tarihinde demiş ki: 3 5 kisiyse gidip manual olarak uygulasan? bazen cok ise yariyo :) Eheh evet bu yöntem süper gibi. Şaka bi yana kimde var kimde yok bilmiyorum. Tiplerde bi garip zaten. Geçerken selam vermeye gelmiyor. Birde gidip söylesemde toplanıda yapsam adam tespit edemeyeceğimi biliyordur nihayetinde. Tamam der yine yapar. Olmadı ben arada net bağlantısını keseyim, sonrada çok abanıyorsunuz ondan diyeyim korksunlar .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yurt müdürü yemekte emniyet müd. verdiği program iki gündür bağlanmıyor bir türlü diye dert yandı bana. LOL. açtım tekrar portları. euhehu çok komikti ya ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar