IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tunca peki demek ben haketmiyorum sen git bana tek taş pırlanta alam elalemin kızlarına harca parayı...insaf...[signature][hline]love is the funeral of hearts
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tek taş pırlanta fiyatlarını bilen var mı ?[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sahte bişiyle gönlünü al boşver gerçeğe ne para vercen :-p[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 3-5bin $ tunca seni zorlamaz heralde git al hadi bakkalda vardır.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 he tamam ben hraçlığımdan biriktirmeye başlim bi kaç yıla toplarım.[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sen bana bale paticiği alcaksın tek taş pırlanta alcaksın.ama almıosun yani.nereye gidio bu para BİLMİYORUM.karı kıza mı acaba...yoksa yoksa..[signature][hline]love is the funeral of hearts
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: IsAbeLLa, 21 Eylül 2005 21:25 tarihinde demiş ki: sen bana bale paticiği alcaksın tek taş pırlanta alcaksın.ama almıosun yani.nereye gidio bu para BİLMİYORUM.karı kıza mı acaba...yoksa yoksa.. tunca hemen bir cvp ver 8-)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 topic kilitlensin[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 para biriktirmeye başladım ama.. sana gidiyo aşkım paralar =))[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tunca , bale ayakkabısı almadın mı daha yoksa ? cık cık.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 üstüme gelmeyin..[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 omg![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 konu acaip saptı :-P mod lara bırakıyoruz ortalıgı gene[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nie açtın ve adamlara cvp verdin ki? sen saptırdın konunu..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: malik, 21 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki: nie açtın ve adamlara cvp verdin ki? sen saptırdın konunu.. ben basit bir soru sordum cevaplar farklı şekilde geldi ztn cnm sıkılıo muhabbet için dvm ettik , kusura bakmayın arkadaşlar .....[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 rica ederiz.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahah tunca walla yazık sana işte bu yüzden kız arkadaşım olursa bu foruma üye yapmayacaım :) olsursa da rumuzumu söylemeden fake user açacağım "ahanda bak bu benim" diyecğeim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ona bi şarkı yazar, söyleyip doldurur, tek şarkılık bir aşk cdsi olarak verirdim. :) Valla... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aynaaaaaaaa :) "sen çok güzelsin ve bu güzelliği görmelisin"[signature][hline]e-book,e-dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Siyah topuklu ayakkabı Siyah fileli çorap ps : offfff ulan kendi fantazilerim için hediye alıyorum beaa[signature][hline]
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kırmızı topuklu olunca cinsel isteğin mi kaçıyo abi eheuhe[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yakut/zümrüt/pırlanta ... gerisi yalan ... alınabilirmi ben alamam ama dişi lerin en değer verdiği şeyler bu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok abi siyahın yerini hiçbişi tutmuo[signature][hline]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahahah bu nedir ya ben tunca-isabella ikilisi çok sevdim yalnız[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olm ozaman toptan zenci al bitane sen?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
Öne çıkan mesajlar