Rearo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben markasini tam olarak bilmediim:P(kapağında bluetooth usb dongle yazior baska bise yok)bi bluetooth aldim ve icindeki cd yi bilgisayara yukledim cd x-micro bluetooth un cdsiydi ondan sonra bluetoothumu takiorm ve bluetooth device not found please verify that your bluetooth device is properley connected and turnd on yazsi cikior bi kac kez bastan yukledim ama olmadi nasil cozebilirm:/ [Bu mesaj Rearo tarafından 15 Ağustos 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Diğer usb portlarını dene bazen usb portlarında sorun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 4 tane usb girisim var hepsini denedim adsl modemin bağlı olduğu portu cikarip onuda denedim ama sonuc yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu arada bluetoothun markasi silicon wave miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kylx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yazılımı Tamamen Kaldır Denetim masasından falan cd yi tak yüklemeyi başlat cihazı istediği zaman pc ye tak geri kalanı kendisi yükler böyle olmassa format at baştan kur aynı şeyleri yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yapiyorum ama bu seferde microsoft lisansi bulunuamadi devam etmek istiyrmsunuz falan dior devam et diorm yine ayni sorun windowsun kendi bluetooth araci varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bendede var ayni sorun :) [Bu mesaj Emivoz tarafından 15 Ağustos 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu sorun bendede var Bluetooth kullanamiyorum :....([signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar