kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Uzatmayalım, tartışmayalım... Gerekirse yarın birbirini sevenler itiraf eder, değil mi? =D[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bence de soruna gerginliğe heç gerek yok!!! ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=145223[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 msnim hacklendi yeni msn adresim [email protected][signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi buraya yazmaya devam ederseniz daha cok hacklenir. aman diyorum :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 neden burda bir topic varken baska bir topic acildi ? burdaki ayarlamar ve saat ve yer zaten belliydi 2. topic grup olusturmak icin mi anlamadm crys yerine gorevi ustlendigim icin suraya bi kac bisey yazma ihtiyaci duyuyorum yoksa pekte umurumda degil! yarin bulusuyoruz arkadaslar bu kadar basit bu kac gundur konusuluyoo gelen kisiler az buz belli kadikoy rex sinemasinin onu saat 2 bikac gelcek arkadas bana ulascak haberleri vardir zaten bundan sabah msjlariniz bekliyo olcam hade iyi gecler[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 1-) kendin yazmışsın az buz belli diye, onu kesinleştirdik 2-) yer ve saat aradaki sayfalardan birinde kaybolacaktı, onun yerine ilk mesajda sabit kalmasını ayarladık 3-)kişi sayısını arttırdık, katılımı çoğalttık hala grup oluşturmaya calısan ayrılıkçı birisi olarak görülüyorsam öyleyim kardeşim yersen.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 22 Eylül 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 [Bu mesaj emre2372 tarafından 22 Eylül 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tmm Sacma Sapan konusmayı Kesin Yarın...Belli Programlı Bi İş Yapıtınız İkinizde Burda Zaugna Sadece Kendi Bildiği Yöntemle Yaptı...Bukdr Basıt Sacmalaya Gerek Yok..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tmm sakin olalim bir anlik bisey simdi bisey yok =) sinirlerimiz bozuktuda hade kolay gelsin[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Eyw Yarın Görüşürüz..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 crysania kusura bakma lütfen uyuya kaldım yeni kalktım ben! şimdi ordasınız :([signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kendi topiğime de yazıyım ddm izlenimlerimi ;) çok eğlendim çok güseldi hatta dersi bile ektim :D yarısında susmak zorunda kaldım ama eğlendim yani çok ii çok güsel sohbetler yapıldı tekrar olsun isterim ya ama bi daha dersi ekmeme izin vermeyin abi hoca fena haşladı :S hernese değdi mi die sorsanız her saniyesine değdi bn ayrıldıktan sonra da ekip bayağı bi eğlenmiş işte onlara yanıorum bn nası kaçırdım ya gerçi kaçırmayıp orda kalsaydım artık eve kaçta giderdim meçhul tabi oda :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar