Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'Lü Patiler Bi Buluşma Ayarlayıp Kaynaşalım Ne Dersiniz??

crysania

Öne çıkan mesajlar

neden burda bir topic varken baska bir topic acildi ?

burdaki ayarlamar ve saat ve yer zaten belliydi

2. topic grup olusturmak icin mi anlamadm

crys yerine gorevi ustlendigim icin suraya bi kac bisey yazma ihtiyaci duyuyorum yoksa pekte umurumda degil!

yarin bulusuyoruz arkadaslar bu kadar basit bu kac gundur konusuluyoo gelen kisiler az buz belli
kadikoy rex sinemasinin onu saat 2 bikac gelcek arkadas bana ulascak haberleri vardir zaten bundan sabah msjlariniz bekliyo olcam hade iyi gecler[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

1-) kendin yazmışsın az buz belli diye, onu kesinleştirdik
2-) yer ve saat aradaki sayfalardan birinde kaybolacaktı, onun yerine ilk mesajda sabit kalmasını ayarladık
3-)kişi sayısını arttırdık, katılımı çoğalttık

hala grup oluşturmaya calısan ayrılıkçı birisi olarak görülüyorsam öyleyim kardeşim

yersen.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 22 Eylül 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm Sacma Sapan konusmayı Kesin Yarın...Belli Programlı Bi İş Yapıtınız İkinizde Burda Zaugna Sadece Kendi Bildiği Yöntemle Yaptı...Bukdr Basıt Sacmalaya Gerek Yok..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi topiğime de yazıyım ddm izlenimlerimi ;)
çok eğlendim çok güseldi hatta dersi bile ektim :D yarısında susmak zorunda kaldım ama eğlendim yani çok ii çok güsel sohbetler yapıldı tekrar olsun isterim ya ama bi daha dersi ekmeme izin vermeyin abi hoca fena haşladı :S hernese değdi mi die sorsanız her saniyesine değdi bn ayrıldıktan sonra da ekip bayağı bi eğlenmiş işte onlara yanıorum bn nası kaçırdım ya gerçi kaçırmayıp orda kalsaydım artık eve kaçta giderdim meçhul tabi oda :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...