BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben haftaya bi pazartesi kadıköyd eoalcağım gerisinde de yokum haftaya da pazartesi yapılır :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 o zaman pzt yapılacaksa aksam uzeri olsun benim ders secimleri var.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya haftaya pztsi olursa bn olmam zaten çnkü stajdayım pazartesi salı çarşamba ama ayarlamalara yardımcı olurum ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 o zaman salı carsamba olabilir. ya da persembe cuma da olur ama benim derslerin saatine baglı işte.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 anlıorum bnm için de işte okula ve dershaneye bağlı oluo :S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 msnden toplayın 3-4 kişi, kafanızda bir tarih-saat belirleyin ondan sonra buraya gelin başlık açın, gelen gelir. herkesi getirmek zorunda degilsiniz buluşmaya, gelmek isteyen kendi vaktinden biraz ayırır, gelir; gelmek istemeyen için her gün doludur.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Msn'den topladıktan sonra buraya konu açmanın zaten alemi yok. Pati'den tanıdıgımız 3-4 kişi ile msn'de gün ayarlayıp sonra da buraya gelip biz şu saatte şurdayız siz de gelin mi diyecez. Kadıköy'de buluşma ayarlamaya çalışıyoruz ve istemeyen gelmemekte özgür. Zaten konuya sadece gelmek isteyenler mesaj atıyor.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Böyle saçma yorum da yapılmaz ki... Sanki millet özel bir durumda Pati'yi paravan kullanıyormuş gibi abuk bir hikaye... Oldu, toplayalım MSN'den.... Maksat laf olsun işte...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132030 http://forum.paticik.com/view.php?id=142299 güzel de oluyormuş.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kesinlikle orda anlaştıktan sonra nie burdan birilerini toplayım ki maksat patiden arkadaşlarımızla buluşmaz gelenler gelir gelmeyenler kendi bilir...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 20 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=132030 http://forum.paticik.com/view.php?id=142299 güzel de oluyormuş. Mecbur değiliz.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ölün o zaman.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 öldür o zaman[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yazık ya, böyle insanları zorla kanalize etme, bakın ben yaptım ajitasyonu, olmayan biçimde kültür empozizasyonu... Kim kime akıl veriyor, anlamış değilim.. Birisi kendince yorum yapıyor ama nasıl atıp nasıl tutuyor belli değil. Bu odanın amacı "MSN'de adam toplayın, sonra buradan ortama akacaklarla kaynaşın" mıdır? Ha eğer öyleyse kapansın bu oda falan, nasılsa bir işe yaramıyor... Çok kimliksiz...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 taam.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaslar ben gelmiyorum demistim ama geliyorum :) ve cok multuyum gelmekten dedikleri gibi msn olacaksa buranin anlami nedir lafida cok begendim kimliksiz :D neyse onu bunu gecelim de bulusmaya kesinlik getireyim istedim gun: 22 eylul saat: 14.00 --- ???? (muhtemelen 17-18) mekan: kahvebahane P.S. kahve bahanenin yerini bilmeyen olabilecegi icin yeri anlatiyorum rex sinemasini biliyosunuz dimi arkanizi fenerbahce stadina verin ve rexe dogru bakin tam oyle duruken sola donun o yoldan sonra dumduz yuruyun yururken solda royal cafeyi goreceksiniz oraya gecin simdi kafanizi biraz yukarlara kaldirin ve ilerleyin ve iste orda asma yapraklarinin altinda serin guzel bir yer gelene kapimiz acik hade kolay gelsin[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kahve bahanede olmasa, yanındaki yer minderlerinde olsa diyorum ben hala? =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 22 Eylül Perşembe. yalan oldum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 22 eylül perşembe yeni cici cici kitaplarımla (inşallah bu haftada gelmemişse çok kızacam) orada olacağım 3 den sonra[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben gelirim zevkle. Zaten Kadıköy'de olucam. Saati ise siz ayarlayın ben uyayım. Çok erken olmadığı sürece (yani 14.00dan filan erken olmadığı sürece) vaktinde gelirim yanınıza.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu arada gönüllerde Kahvebahane'nin yanındaki yer olarak taht kuran mekanın adıda Racon&Samosa. [Bu mesaj Selamon tarafından 20 Eylül 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Valla benim için açıldığı günden beri minderleri ve karanfilli çayıyla sohbet edilen mekan =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hmm...Hm..Bende Gelirim..Gelirken Spidee Yi De Alırım...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 geliyom.. baydım evde takılalım hatta bowling atalım ne güzel olur 10 kişi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lafları kıçından anlamakta üstünüze adam tanımıyorum. gelirsem açıklamasını yaparım yüzyüze, belki o zaman düzgün bir şekilde anlarsınız gelmezsem de kalırsınız cahilliğinizle, topluma bir faydası olmayan bireyler olarak.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar