Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'Lü Patiler Bi Buluşma Ayarlayıp Kaynaşalım Ne Dersiniz??

crysania

Öne çıkan mesajlar

msnden toplayın 3-4 kişi, kafanızda bir tarih-saat belirleyin ondan sonra buraya gelin başlık açın, gelen gelir.

herkesi getirmek zorunda degilsiniz buluşmaya, gelmek isteyen kendi vaktinden biraz ayırır, gelir; gelmek istemeyen için her gün doludur.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Msn'den topladıktan sonra buraya konu açmanın zaten alemi yok. Pati'den tanıdıgımız 3-4 kişi ile msn'de gün ayarlayıp sonra da buraya gelip biz şu saatte şurdayız siz de gelin mi diyecez.
Kadıköy'de buluşma ayarlamaya çalışıyoruz ve istemeyen gelmemekte özgür. Zaten konuya sadece gelmek isteyenler mesaj atıyor.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle saçma yorum da yapılmaz ki...

Sanki millet özel bir durumda Pati'yi paravan kullanıyormuş gibi abuk bir hikaye...
Oldu, toplayalım MSN'den....
Maksat laf olsun işte...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=132030

http://forum.paticik.com/view.php?id=142299

güzel de oluyormuş.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık ya, böyle insanları zorla kanalize etme, bakın ben yaptım ajitasyonu, olmayan biçimde kültür empozizasyonu...
Kim kime akıl veriyor, anlamış değilim.. Birisi kendince yorum yapıyor ama nasıl atıp nasıl tutuyor belli değil.

Bu odanın amacı "MSN'de adam toplayın, sonra buradan ortama akacaklarla kaynaşın" mıdır?
Ha eğer öyleyse kapansın bu oda falan, nasılsa bir işe yaramıyor... Çok kimliksiz...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ben gelmiyorum demistim ama geliyorum :)
ve cok multuyum gelmekten dedikleri gibi msn olacaksa buranin anlami nedir lafida cok begendim kimliksiz :D
neyse onu bunu gecelim de
bulusmaya kesinlik getireyim istedim
gun: 22 eylul
saat: 14.00 --- ???? (muhtemelen 17-18)
mekan: kahvebahane

P.S. kahve bahanenin yerini bilmeyen olabilecegi icin yeri anlatiyorum rex sinemasini biliyosunuz dimi arkanizi fenerbahce stadina verin ve rexe dogru bakin tam oyle duruken sola donun o yoldan sonra dumduz yuruyun yururken solda royal cafeyi goreceksiniz oraya gecin simdi kafanizi biraz yukarlara kaldirin ve ilerleyin ve iste orda asma yapraklarinin altinda serin guzel bir yer gelene kapimiz acik hade kolay gelsin[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gelirim zevkle. Zaten Kadıköy'de olucam. Saati ise siz ayarlayın ben uyayım. Çok erken olmadığı sürece (yani 14.00dan filan erken olmadığı sürece) vaktinde gelirim yanınıza.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

lafları kıçından anlamakta üstünüze adam tanımıyorum.

gelirsem açıklamasını yaparım yüzyüze, belki o zaman düzgün bir şekilde anlarsınız

gelmezsem de kalırsınız cahilliğinizle, topluma bir faydası olmayan bireyler olarak.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...