laverda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ek kontenjan tercihleri ile bu okula kayıt yaptırabiliyomuşum öğretmen çocuğu da olduğum için yüzde 50 burs veriyolar. bu okula giden gören okuyan varmı ya da tavsiyesi olup da bilgilendirirseniz minnettar kalırım..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sözlükte lefke uni. Kktcde lefkede yer alan paralı özel üniversite. eğitim dili ingilizce olup yakın doğu üniversitesi ve girne amerikan üniversitesi ile birlikte kktcnin üç üniversitesinden biridir. genellikle askerlikten yırtmak veya öyle ya da böyle bir diploma sahibi olmak isteyen paralı türk gençleri ve daha çok şarkıcı*, türkücü takımının tercih ettiği pahalı bir okuldur.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kıbrısta okumak istiyorsan. Doğu Akdeniz Üni. ine gidebilirsin. Eğitim i çok iyi ayrıca düşünürsen yatay geçiş olanaklarıda var TR 'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar