vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nero ile bu dosyalari cd ye yazdim fakat boot etmiyor :( neyi eksik yapiyorum?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 boot için ek olarak boot sector olayına ayrı sekmeden yapılıyor o ama cd kopyalarken bootable o zaman sorun olmaması lazım[signature][hline]Ben daha olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 peki nie boot etmiyor bu cd of ya[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 boot disk olarak yaz neroyla iso muydu çektiğin dosya bi de? yoksa sadece cdden cdye mi yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 cektigim dosya rar liydi resimdeki gibi dosyalar halinde acip ayni sekilde cd ye yazdim neroda boot la ilgili bi ayarda goremedim[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nero express de varmis bootable olayi bakim hemen[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 direkt yazarsan boot etmez.. bu işini görür sanırımn[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 data disc ise eğer , make this disc bootable diye bi seçenek seçmen lazım . kopyladıysan boot eder zaten[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bootable yapacaksın, bak nero'ya.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hallettim sagolun[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaslar 2 cd bosa gitti :( bootable sectim bu seferde eski msdos acilis diskindeki gibi sanal suruculer sacma sapan seylerle acti baska xp cd sine bakiyorum hic farki yok dosya olarak :([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nero da boot disk yapmak için; once windowsundan bi başlangıc disketi oluşturmalısın. daha sonra o resimdeki boot disk olyını sececeksin. daha sonra bi pencere daha cıkacak ve hengi sürücüden boot verisini almak istediini sorucak. disketi yerleştir ve a: sürücüsünü sec. daha sonra diske eklemek istediin verileri aktar. sonra ilerle bu işini görür... edit: Boot bölümü hiçbir diskte görünmez. [Bu mesaj DifferentOne tarafından 15 Eylül 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende disket surucu yok :( off be amma kastirdi bu is beni[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 msdos disketi indirebilcegim 1yer varmi aradim ama bulamadim :([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla okadarını bilmiorum. ama sadece boot da kullanılan belli beşlı dosyaları arattır bul o dosyaları windows altındaki command danda bulabilirsin. sonra onları bi dizine topla. boot disk yaratırkende yol olarak o dizini göster. boot files diye arattır googlede falan belki işini görür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.bootdisk.com/[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sagol Xaero[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Olmazsa disket bende var zipler atarım bi yere.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nekadar zormus be bootable cd yazmak *.IMA uzantili dosya istiyor bu, ya birisi allah rizasi icin pm atabilirmi bununla ilgili :)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şu resimdeki yeri seç bide. Bide sana bootdisk göndereyim.Boot Disk[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldXÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence bu işi burnin room ile yapma. nero express kullan. wizard yardımı ile cok daha kolay yaparsın. işin zoruna kacmıssın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Xaero, 16 Eylül 2005 00:44 tarihinde demiş ki: [spo1=img][/spo] Şu resimdeki yeri seç bide. Bide sana bootdisk göndereyim.Boot Disk o resimdeki yeri nasi secicemki:) secilemes gozukuyor[signature][hline] gmNinca[Bu mesaj vimpir tarafından 16 Eylül 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vimpir tarafından 16 Eylül 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben salagim:( windowsun sitesinden cektigim 64bit lik os cd ye yazyip boot edemiyorum :([signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Vimpir git cd sini al bi yerden ya, sen böyle üzüldükçe ben sıkıldım valla[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar