Xenophobia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Lgs ne zaman açıklanıyor bilen varsa bana yardım edebilir mi?? Açıklandğında hangi siteden öğrenebilirim şimdiden herkese teşekkür ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bilgisayar oyunlarına açmak da mantıklı tabi.. hepsi bi oyun sonuçta.. bu hafta açıklanır sanırım.. temmuzun sonlarında açıklanıyodu hep. burdan öğrenirsin açıklanınca[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 19 July 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ahaha bende diyorum lgs diye yeni falan mı cıktı[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Legendary Galbime Sığmıyon Oyunu. FRP/SPOR/Saklambaç/Çelik Çomak Tarzı Not:Harman Dalı esintileride var. Dipnot:İsteyen Ankara havaları modunu çekebülüü. Daha dipnot:Aha buda mod linki indirin canlarım benim[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse LA DIHLAYIN LA! [Bu mesaj Supradyn tarafından 19 July 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kardeşimin sonuçlarına bakacagımda acık linki verebilirmisiniz? site aradım ama bulamadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bu kadar birbirinden kopuk mesajlarda süper yani demon sonuçlar daha açıklanmadı açıklanınca meb.gov.tr den öğrenirsin not : insan okumayı bilmeyince böyle oluyor işte ve bu paticikte son günlerde son safhada goörülen bi vakka.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar