Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Suan 96.3 Skill var ama artmıyo 4 gundur skill 0.1 puan dusuruyorum gain gelio gene 96.3 oluyo ondan sonra hiç şekilde artmıyor neden olur bu?[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 skil cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 allam ne alaka skill cap ile skill cap e bakmıcak kadar mal degilis artmıo kardesim[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 mallıkla ne alakası varkiş dalgınlıga gelmistir belki diye soyledik insanın basına gelmiyecek sey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 alakalı degil onla cok sinirliyim kusura bakam yanlış bi laf ettimşim sanada :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 olsun sorun degil olur oyle seyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 3 saatir 0.1 gain yok. Ring cıkardım taktım olmadı skill i 0.1 düşürdüm olmadı etrafıma 6 orc aldım 30dk bekledim gene olmadı nedir bu?[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kulandığın kalkanı değiştirmeyi dene ayrıca skill cap olayına dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Klasik 9 6 3 vakası ile karşı karşıyasın Aron'cuğum. Şimdi bu durumda akla gelecek en güzel şey, başka birine protection attırıp, armorunu düşürmen olacaktır. Ondan sonra skill gelecektir. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 etrafına 3-4 polar bear hatta kasabilirsen 4-5 tane alıp dene ama healer lazım tabi bide sana.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar