madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkada$lar simdi knight online bolumu altina bunu yazdim die kiniycaksiniz beni ama son bikac gundur alternatif oyun arayisindayim.. az once topic basliginda ismi gecen oyunu indirdim.. oyun hakkinda bilgisi olan warsa bi zahmet biraz aciklama yapsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende bekliyorum güzelse dalarız misali...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya bir dur abi ?!?! priest kasıoduk sıfırdan hani?[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ahahah senden hayr yok...güya açcaktın çarı....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ii oyunla ilgili fikirlerimi az sora sacarim ortaya.. su an patchleri yukluyo. tahmini 15dk sora oyundayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben zaten o oyunu oynuorum hatta lvl 6 yım ama lvl 6 ya gelmek bile zormuş.nu arada wizardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yeni acc alamıyorum ben napayim[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ss'ler; [spo1=Char Create][/spo] [spo2=1][/spo] [spo3=2][/spo] [spo4=3][/spo] [spo5=5][/spo] ii gorunuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu oyun yeni gibi biraz WOW özentiliği var gibi... ama boss hearlde o yerde yatan çok güzelmiş...ama görüntüler aynı wow..wow'un yandan yemişi gibi...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: madnmad, 17 Eylül 2005 10:44 tarihinde demiş ki: Ss'ler; [spo1=Char Create][/spo] [spo2=1][/spo] [spo3=2][/spo] [spo4=3][/spo] [spo5=5][/spo] ii gorunuyo... Sana iyi oyunlar :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya ölünce nası kalkıoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 cvp yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 off boşverin malcolm başladı gidiom ben bb :P tavukcu zade oynim ya ko fln hikaye :P[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hicbi fikrim yok simdi deneyecem.. sen nasi buldun eray? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 neyi nasıl buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu oyunu yaw neyi olucak :D oynuyorum dedin ya. ben daha baslayamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 heee:D hatırlamıom valla ama oynuom:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya bilen yokmu select char yapmadan ölünce dirilmeyi ya her ölüşüm de slectr char yapıom.yanlız arkadaşlar hiç lag ve dc yok.ben oyunu dünden beri oynuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olm supermis bunun grafikler be.. yani ke'ye nazaran baya ii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben ilk oyunu açtıımda iğrenç falan dedim ama bi saat oyniyinca baya sardı super bişey yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 emindiilim ama www.ferentus.com olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 simdi bende oldum kalkamiyom ahah.. bide bow'umu kaybettim.. satan bi npc buldum ama 10 lvl dan asagi bow satmiyo.. benim lvl daha iki... delete edip yeniden acacaz char i anlasilan. buyuculer casting yaparken manyak sik gorunuyo efekler ellerin hareketleri falan.. goruntu cok tatli.. fakat oyun baya karisik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lag hic yok.. oyun acaip hizli.. takilma yapmiyo bilgisayari kasmiyo.. cat die giriyo cikiyo.. oyun ici gm e mesaj secenegi mevcut. falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya arkadaslar su oyunu bi suredir oynayan biri warsa aramizda gelsin aydinlatsin bizi lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dünden beri oynuorum bi lvl 6 bi lvl 5 adamım var ama bunda lvl 6 olmak knighttaki lvl 6 gibi diil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar