daltinkurt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 arkadaşlar, bir site hazırlıyorum. ama müşterim benden bir flaş giriş sayfası istedi. bir tekne düşünün, tekne denizde yüzerken su sıçratır. sıçrayan su damlaları ekranda mönü haline dönüşür. ücreti ve ayrıntıları görüşmek istiyorsanız, benimle irtibata geçin. [email protected] msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oy oy oy o ne be keeşke yapabilsem ole bişi :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 heheheh bole bısı yapması ıcın bı flash ustası bulman gerekıyor bı aralar flashla ugrasmıstım ama benım o kadar becerım yoq :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben yaparım (ekledim) becerir ve begendirirsem iyi para alırım :)[signature][hline]Reklamlar--- Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Nimbus UO PvP Şart [Bu mesaj Tcpip tarafından 23 Eylül 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar