alvarez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Benim iki sorum olacak..Benim bilgisayarım usb girişli yani sadece adsl modem değil,kolonlar,mouse ve klavyede.Fakat klavyem her bilgisayar açılışında çalışmıyor.Usb soketindeki klavyemin ucunu çıkartıp taktığım zaman klavyemin ışığı yanıyor ve çalışmaya başlıyor.Her seferinde böyle uğraşmak zorundamıyım?Klavyemle verilen disketi yüklememe rağmen böyle oluyor. İkinci sorumda adslye geçtim ondada bağlantım yoğunlaştıktan bir süre sonra modemin ışıkları sönüyor.tekrar bağlanak için bilgisayarı kapatıp açmak gerekiyorki modemin ışıkları yansın.yoksa bağlanmıyor.neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 klavye temassızlıktan olabilir! modemin programını tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi dene...[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 USB 2.0 Kur Düzelebilir. www.microsoft.com.tr[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 biostan usb keyboard olayını aktif etmeyi deneyebilirsin.aklıma ilk gelen o.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar