puhaha Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kekuri bletteki dodgin rate ne işe yarıyor dodgın rete ne demek bilen arkadaslar varsa aydınlatabilirmi vede +9 dex belt mı yoksa kekuri belt mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 dodge sana yapılan saldırıdan kacma olayıdır ceviklik yani sana yapılan saldırıyı kekuri beltte%30 şans ile engelleiosun[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 9 dex buarada[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 skeleton belt bence :P Yok yok +9 belt tabiki[signature][hline]Fictional Space Agent http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 skeleton belt nasıl beramuystayım birde yaklasık ne kadardır param var yeterınce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 20 30 GB ye anca bulursun +10 mu +15 mi ne verio butun dagger, sword, axe fln a. defans olarak. offf toplayamadım yane dagger defance gibi seyler 10 yada 15 verio tam bilmiorum[signature][hline]Fictional Space Agent http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 en iyi elf belt :) cidden kekuri belte teki 30 dogging nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: RogueSpear, 22 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: 20 30 GB ye anca bulursun +10 mu +15 mi ne verio butun dagger, sword, axe fln a. defans olarak. offf toplayamadım yane dagger defance gibi seyler 10 yada 15 verio tam bilmiorum o dediğin ıron belt olmasın veya glass belt olmasın_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: oytun, 22 Eylül 2005 19:54 tarihinde demiş ki: en iyi elf belt bencede[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kekurı belt kullandınızmı arkadaslar ..?? ben kullandım kımseyı yanlıs bılgılendırmeyın kacma falan deıl saldırıdan...ingilizcesini cevırıp düşünmeyin arkadaşlar kolay gelsin[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: angelusy, 23 Eylül 2005 09:45 tarihinde demiş ki: kekurı belt kullandınızmı arkadaslar ..?? ben kullandım kımseyı yanlıs bılgılendırmeyın kacma falan deıl saldırıdan...ingilizcesini cevırıp düşünmeyin arkadaşlar kolay gelsin Evet normal fiziksel yada magic atcc. dan korumaz. Ama scream, leg cut gibi skilllerden %30 daha az etkilenirsin. Ps.Stun ve slow dada işe yarıyor diyenler var ama emin değilim.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar