sonique Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar oyuna yenibaşlıyorum knıght dan sıkıldım artık buoyunu nerdenindirebilirim nasıl kayıt olbilirm cevap verirseniz cok sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fighter3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sana tavsiyem baslamadan bırakmandır bu younu oynayacana actıonlu oyunlar oyna kısma ama sora hakverecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader_EviL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 başlama olüm bu oyuna git gez dolaş bişiler yap ama başlama bak san tavsiye başlama 6 yıldır evden dışarı toplam 1 yıl çıkmışmdır bunu göz önüne al başlama güzel kardeşim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi napıyosunuz uo da haala gelin swg oynayın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 başlama sakın (bkz: bağımlılık)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeSTBoY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cd sini git cafelere sor.eğer illede nette çekecem dersen,yok walla olmaz çektirmem derim.bozuk gelme olasışığı çok yüksek.[signature][hline]I'm The BeST Icq=123459522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bence Başlama bi yerdende indirme arkadaşlara katılıyorum Hayastın off olur wallah Ag ellerim kırısyadıda baslamsaydım uo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar