TripTonik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Beyler ben ragnarok u download etmeden direk cd sini ariyorum sizce satilirmi? download cok uzun geliyor yada biri bana CD varsa verebilir mi kopyalar getiririm Besiktas ta oturuyorum :P fikirleri aliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla Level vermişti gecen sene ama... :P şimdi bulman zor olur biraz İZmirde olsan verirdim bewn tüm patckleriyle birlikte var ama su an bişi yapamam sanırım :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripTonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Saol bab genede yigit adammissin :P millet ilgilenmiyo...... neyse bosverin buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hiç download etmesen patchlerini download edicen nasıl olsa.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 RO dergisini al hem tshirt veriyolar çok tatlı =p onda olcak cd bi de patch eğer baştan çekersen harbi eşek gibin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bıldım kadarıyla setuplanmıs cd satılmıyor tanıdık yada ıyılık sewrr bırınden bulacan .oyunu yukledın halınden sonra yama warsa onuda yuklucen mecbur[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar