ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benim sömürge olarak kullandığım gezegende inşaat sona erdi die bişey yazıyor ve hiç inşaatı yapamıyorum. ama herhangi bir meral yada kristal madeninin kademesini yıkarak düşürdüğümde düzeliyor ama 1-2 saat sonra tekrar inşaat sona erdi diyor. ne yapmalıyım yardım plsss[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Her gezegenin bir alanı vardır. Genel duruma tıkladığınız zaman en alt kısımda gezegenin çapı ve parantez içinde alanı yazar. Diyelim ki sizin alan 41/41 yazıyorsa gezegenin alanı dolmuş demektir. Yani yeni bina yapılamaz. Sömürge sayısı 8 olmadıysa yeni sömürge alabilirsiniz. Limitinizi doldurduysanız bu gezegeni terkedip yeni bir tanesine yerleşebilirsiniz. Tavsiyemi güneş sisteminde 4-12 aralığında bir gezegene yerleşmeniz. Özellikle başka bir oyuncu tarafından yeni terkedilmiş bir gezegene yerleşirseniz çok büyük bir gezegen çıkabilir...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 allahına kurban sağolsın şimdi anladım[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Veya yeni gelen bir yenilik olan "Terraformer" yapabilirsin. Her bir kademesi 5 tane binalık alan açar. Ama kendiside bir alanı kullanır. Sonuç olarak her kademe için gezegeninin alanı 4 birim büyür.[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Eger insaat sona erdi ise ve bina yiktiysan .. Hammedeye gidip hesapla dersen acilan 1 birimlik alan aktif olur bir birimi 1 seviye yükseltebilirsin sonra yine insaat bitti der. ama soylendigi gibi Terraformer ile sorunu cözebilirsin ki gelirinin cokkkk iyi olmasi lazim Terrayi acabilmen icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar