Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ogame den anlayalan arkadaşlar yardım pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim sömürge olarak kullandığım gezegende inşaat sona erdi die bişey yazıyor ve hiç inşaatı yapamıyorum.
ama herhangi bir meral yada kristal madeninin kademesini yıkarak düşürdüğümde düzeliyor ama 1-2 saat sonra tekrar inşaat sona erdi diyor. ne yapmalıyım yardım plsss[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human
Mesaj tarihi:
Her gezegenin bir alanı vardır. Genel duruma tıkladığınız zaman en alt kısımda gezegenin çapı ve parantez içinde alanı yazar. Diyelim ki sizin alan 41/41 yazıyorsa gezegenin alanı dolmuş demektir. Yani yeni bina yapılamaz.
Sömürge sayısı 8 olmadıysa yeni sömürge alabilirsiniz. Limitinizi doldurduysanız bu gezegeni terkedip yeni bir tanesine yerleşebilirsiniz. Tavsiyemi güneş sisteminde 4-12 aralığında bir gezegene yerleşmeniz. Özellikle başka bir oyuncu tarafından yeni terkedilmiş bir gezegene yerleşirseniz çok büyük bir gezegen çıkabilir...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Eger insaat sona erdi ise ve bina yiktiysan .. Hammedeye gidip hesapla dersen acilan 1 birimlik alan aktif olur bir birimi 1 seviye yükseltebilirsin sonra yine insaat bitti der. ama soylendigi gibi Terraformer ile sorunu cözebilirsin ki gelirinin cokkkk iyi olmasi lazim Terrayi acabilmen icin
  • Yeni Oluştur...