Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video uzantıları..

obaaa

Öne çıkan mesajlar

ya benim elimde .mov uzantılı birkaç movie var; ve ben bunlşarı Windows Movie Maker kullanarak editlemek istiyorum..ama neyazikki movie maker kabul etmiyor .mov uzantıları..uzantılarını nasıl değiştirebilirim veya değiştirilemiyecek birşey bunlar başka ne önerirsiniz movie edit programı olarak..

teşekkürler..

not:bu .mov uzantılıları quicktime'la izliyorum ama birlikte aç'tan media playerı seçtiğimde uyarı vermesine rağmen oynatıyor..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi dediğin programı indirdim ve kurdum..gerçekten kullanışlı bir programa benziyor..yanlız; ilk önce quicktime codeclerini istedi (benim değiştirmek istediğim mopvie çeşidinin), onları yine kendi sitesinden indirdim..ve Movie Maker'ın almadığı .mov uzantılı bitane dosyayı .AVI'ye convert ettim..şimdi Movie Maker'da Windows Media Playerda kabul ediyolar çevirdiğim dosyayı; fakat görüntü yok (sesi bilmiyorum çünkü dosyalar sessizdi zaten).. başka bir uzantıya çevirmek istediğimdeyse (.wma falan) failure diyor..

:([signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

mov converter diye arama yaptığında çıkna programlardan diğerlerini de dene
kullandığın program dandik bir program olabilir, ben bilmiyorum kullandığın programı, sadece google yolunu gösterdim, tavsiyem başka bir program dene... iyi şanslar[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...