Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bugün hatta şimdi bile Ares1 cz dekilerin %80 i donmuş durumda eğer ismi ayak tarafında yazıyorsa damage veremiyorsun Başının üstünde (normal şekilde) yazıyorsa öldürebiliyorsun demektir bazı donanların ismi normal şekilde yazılıydı 90 damage verebilmeme rağmen 186000 np si olan birini indirdim :D iğsteyenler hemen gitsin cz de deru party bassın :P[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 9 k ilen girdim şu anda 38 k sahibiyim :D muhtemelen rollback yicez ama sittir et[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 10k vardı 56k oldu pauahahhah :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hangi serverdasanızz ve o np ler silin micek mi??[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bekleyin geliom :DD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 6xx np vardı 3xx oldu abim saolsun[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 20 Eylül 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yokmu arttıran kasıyodum ben dahada dc oldum yoksa listeye girmiştim şimdi:D:D:D:D[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu bug da olanlara söylüyorum: yerinde duran birini gördüyeniz Allah ne verdiyse .. dalın Bazıları donmuş taklidi yapıo haberinis olsun :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Aware3, 20 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki: bu bug da olanlara söylüyorum: yerinde duran birini gördüyeniz Allah ne verdiyse .. dalın Bazıları donmuş taklidi yapıo haberinis olsun :) :D :D :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Geliom olm bekle :D dufflıcam buff def :D sen alırsın ama gelde beni bi gör maradonda kaldım inn de 0 coin var üstümde 8k :D çıkamıom bi yere help mi pilis agalar :([signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: zzz, 20 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki: said: Aware3, 20 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki: bu bug da olanlara söylüyorum: yerinde duran birini gördüyeniz Allah ne verdiyse .. dalın Bazıları donmuş taklidi yapıo haberinis olsun :) :D :D :lol: yaw ben ne yapiim adamlar deruda pusu kurmuştu :D:D:D:D ama pot kullanıp townladım :lol:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 amauhha evet warrior duruyodu ben yumruk salladım kafama sword u yedim :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gothic, 20 Eylül 2005 21:58 tarihinde demiş ki: amauhha evet warrior duruyodu ben yumruk salladım kafama sword u yedim :) ehuehueuhe[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 elimdeki silahın bişeye yaramadığını bile bile düşman partynin arasına girdim bi tarafftan kafama süpernova geliodu bi taraftan debuff yiyodum ama kalabalığın içinde gördüğüm ilk assasine uçan tekme vurdum Earned 50 national point :D:D:D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Aware3, 20 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: elimdeki silahın bişeye yaramadığını bile bile düşman partynin arasına girdim bi tarafftan kafama süpernova geliodu bi taraftan debuff yiyodum ama kalabalığın içinde gördüğüm ilk assasine uçan tekme vurdum Earned 50 national point :D:D:D hangi skill lem o :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yeni eklenen bi skill wardı ama mage lerde yoqtu beah tüh demek priest lara koymuşlar :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 167 SKİLİ:-)[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Flying Adidas :D biraz marka oldu ama idare edin :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Aware3, 20 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Flying Adidas :D biraz marka oldu ama idare edin :D :D:D:D koptum a.q :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bana bi 7m verebilecek varmı üstümde 1 tp olamıcak bir param var np 0/0 oldu nasıl olduysa çiccek bücük gm paramıda 0 ladılar :D mahsurum maradondan alın beni :([signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi mage bana o skilli vurmayı denedi boyu yetişmedi :D required item adidas ayakkabi :P[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: TrTownUser, 20 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Bana bi 7m verebilecek varmı üstümde 1 tp olamıcak bir param var np 0/0 oldu nasıl olduysa çiccek bücük gm paramıda 0 ladılar :D mahsurum maradondan alın beni :( aahhaha ava giden avlanır :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mahvedicem hepsini adi herifler clandan atmışlar madem off intikamm intikamm kimse habersiz bişi yapamass intikaaammmmm[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 necrozancım ne oldu bi poq annamadım walla kim attı clandan?[signature][hline]nick:yocas level:59 race:assasin np:9125 clan:yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Atlantis e aldılar ..... ırkçı bokları 2 gün sonra sallıyolar para yoq off 8k var yaa gm gibi sizin ke den sonra para 0 hala 0 da sayıyoy aq off[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar