Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BÜYÜ ----Salı 22.00

facundo

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 20 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
Hıhı, eksisozluk okumadan espri yapamayan gerizekalilarla dolu heralde cevren.

Neyse, filmde beni en cok güldüren o yasli adamdi, herif paladindi böle ölüleri falan onurlandiriyodu : )

bu ne ya?!

aynısını daha önce ekşi sözlükte görmüştüm. ama farketmem hoşuna gitmemiş belli...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

penth cok ayip burdaki her insan butun esprilerini kendi uretir asla araklamaz asla birinden duyup ben yaptim demese bile baskalarina soylemez . ozellikle eksisozlukten aldigin her lafi eksiden aldim demen lazim penth olmasin bidaha[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

filmdeki en saçma sahne cerenle cemilin ilişkiye girmesiydi :) madem öldürcek o cinmidir , hortlakmıdır neyse işte , neden onlara büyü yapıp ilişki yaptırıyor , sapıkmı bu yaratık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 20 Eylül 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
öle bi konuşuyolarki sanki sinema eleştirmeni herkez, ondan öle bi yorum yazdım

bir filmin iyi veya kötü olduğunu anlamak için eleştirmen olmak gerekmez ki. insanlar seyrederken yorum yapıyorlar ve bu iyi bu kötü diyorlar. bununla da kalmayıp şundan dolayı iyi ya da kötü diyorlar. sert çıkmamak lazım. :)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

bide sürekli meme gösteriyolardı..filmin yapımcısı "arkadaşlar filme biraz meme lazım , kişisel olarak bir beklentim yok ama meme başına 1000dolar vereceğim" demiş heralde..bunun üstünde sürekli sütyyenler , sürekli yarı memeler felan açılıyodu..ilginc yani..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

film kesinlikle çok saçma, "ne oluyorr burda yahuuu" benzerindn replikler artık sadece en aptal tw dizilerinde var, türkçeyi yazıldığı gibi okunan bi dil zannediyo bu memleketin zeki oyuncuları hala!
ama beni de tırstıran, film de gerçekleşme olasılığı olan olaylardı, yani gerçeklşeme olasılığı derken: bilmiyorum inanıyor musunuz ama kur'an da cinlerinde, büyünün de varlığına ve allahın lanetini üzerine çeken biçok şeyi yapan insanoğluna dair ayetler var. yani beni korkutan allahın laneti, yani ben allaha inanıyorum ve onun dualarını bilmek bnm için önemli, fkt kaç tane biliyorum diye düşündüm, bana göre kur'an bir kitap, mutsuz edici kurallardan ibaret bir öğreti dğl, içinde allahın tam ve mükemmel kelimeleri olan bi kitap, ve ben onu ne kadar önemsedim bu güne kadar? bunlar üzerine biraz düşününce olay karmaşıklaşıyor, şimdi yazamıcam uzun uzun... ama yazdm bile.
yani hepimizin rüyasına bi kere karabasan girmiştir, şimdi onun tıbbi açıklaması da olablr fln bilmyrm işte. flm de bu yönden beni düşümdürdü ve kaç gece uyuyamadım bu bi gerçek...[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Sosyal ağlarda paylaş

cok berbat bisiydi bence
ilk once taklit oldugu icin berbatti.
turkce adi olumcul oyun olan bir film vardi, efreet miydi neydi.
tipkisinin aynisiydi, guzel yapsalarmis tepkim olmazdi ama bari taklit ediyorsun guzel yap, anlamsiz bisiydi.
[spo1=son sahne]bari son sahneyi ayni yapmasinlar diye dusunurken son sahnede tipa tip ayniydi, o filmde de son kurtuldugunu sanan adama inanmadiklari icin akil hastahanesine kaldiriliyordu, efreet oraya gelip onu da yakiyordu.[/spo][signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...