Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Son zamanlarda dikkat ediyorum bazı arkadaşlar gözü kapalı almanyaya saldırıyorlar almanya şöle almanya böle amerika savaşta suç işlemedi hiç falan filan ne bunun nedeni amerikayı veya ingiltereyi neden masum gibi görüyorsunuz?Milyonlarca sivili öldüren zevk olsun diye şehirlere yangın bombası atan aa nası bişeymiş bi deniyelim die atom bombası atan kadınlara tecavüz edip sonra merak etmeyin askerlerimiz temizdir diye duyurular yapanlar nasıl masum olabilir?..Ben şahsen 3. reiche a(hitlere deil 3. reiche'a!) saygı(hatta hayranlık) duyuyorum suç mu bu?Yanlış anlamayın almanya masum demiyorum ama objektif olamıyosunuz.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' [Bu mesaj Malruthion tarafından 15 Eylül 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hatta dün bir arkadaş amerikaya laf atmayın demişti çok bozulmuştum bu olaya[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yani..bu nasıl bi zihniyettir bugün ırakta olanlarıda mı görmüyorlar koskoca bir ulus yokolup gidiyor afganistandan farkı kalmıcak kısa bi süre sonra..sıra bize de gelicek merak etmeyin ama daha var.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Malruthion, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde demiş ki: sıra bize de gelicek merak etmeyin ama daha var. İşte o biraz zor. Biz ne Irak'a ne de Afganistan'a benzeriz. Bu millet, Kurtuluş Savaşı'nda aynı anda Büyük Britanya'ya, Fransa'ya, İtalya'ya, Yunanistan'a ve Ermenistan'a meydan okudu ve hepsini de ezdi geçti. Ayrıca Türkiye ile ABD NATO müttefiki. Öyle bir şey olursa ortada NATO diye bir örgüt kalmaz.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Amerika'nın ipini biz çekicez.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ne olursa olsun amerikada teknoloji varsa bizde de var hem de türkiyede yaşayan her türk vatan için herşeyi yapar türk insanı cesurdur [Bu mesaj nba tarafından 15 Eylül 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nba tarafından 15 Eylül 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tabiki yapar ben de yaparım ama bu kurtuluş savaşına benzemez arkadaşlar orda savaşın sonu herkes tükenmiş kimsenin savaşcak hali kalmamış karşıdada gaza gelmiş 1 millet ama tabiki yine imkansızı başarmışız..Eğer amerikayla bir savaş sözkonusu olursa İNSAN FAKTÖRÜ diye birşey yok ki kurtuluş savaşında bizi kurtaran oydu tek etken teknoloji..inşallah olmaz çünkü sonumuz olur.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: King_Tiger, 15 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: said: Malruthion, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde demiş ki: sıra bize de gelicek merak etmeyin ama daha var. İşte o biraz zor. Biz ne Irak'a ne de Afganistan'a benzeriz. Bu millet, Kurtuluş Savaşı'nda aynı anda Büyük Britanya'ya, Fransa'ya, İtalya'ya, Yunanistan'a ve Ermenistan'a meydan okudu ve hepsini de ezdi geçti. Ayrıca Türkiye ile ABD NATO müttefiki. Öyle bir şey olursa ortada NATO diye bir örgüt kalmaz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar..Biz nato üyesiyken gelip çat diye dalmıcaklar heralde bi problem çıkarcaklar mesela ermeni soykırımını tanımassanız natodan çıkarırız dicekler biz tanımayız deyip çıkıcaz sonra da..bunu gibi bisürü senaryo üretebiliriz.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Amerikalılar, bizi ancak nükleer silahla dize getirebilirler. Konvansiyonel silahlarla bizi dize getiremezler. Örneğin Türk Hava Kuvvetleri, dünyada Amerikan ordusundan sonra en çok F-16 savaş uçağına sahip ikinci hava kuvveti. Amerikalıların 72 milyonu tek tek öldürmesi lazım. Onu da nükleer silah kullanmadan yapamazlar. Ayrıca Rusya da bize destek verir. Çünkü Amerika'nın boğazları ele geçirmesine göz yummaz.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 CAHİLLİK[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rusya zaten hem çıkarları hem de kendi güvenliği için türkiyeye yardım eder daha sonra amerika nato yu devreye sokmaya çalışır ama ruslarda çini yanına müttefik olarak yanlarına alıralar[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ırak petrollerinin ve dibindeki afganistanın ele geçirilmesine nede göz yumdu?GEçti o devir yok rusya boğazlardan sıcak denizlere inmek istiyo bilmemne...Rusya için dibinde afganistanda amerikanın olması boğazlardan daha önemlidir merak etme ama onların da elleri kolları bağlı.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: nba, 15 Eylül 2005 19:04 tarihinde demiş ki: rusya zaten hem çıkarları hem de kendi güvenliği için türkiyeye yardım eder daha sonra amerika nato yu devreye sokmaya çalışır ama ruslarda çini yanına müttefik olarak yanlarına alıralar henüz değil..rusya da çin de daha hazır değil.[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: tBF, 15 Eylül 2005 19:02 tarihinde demiş ki: CAHİLLİK Hangi mesaja bu yorum? Yorum havada kalmış da. Kime yazıldığı belli değil. Ondan sordum.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Amerika niye bize girsinki, zaten içeriden kukla gibi yönetebiliyor.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: lancelotdulac, 15 Eylül 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Amerika niye bize girsinki, zaten içeriden kukla gibi yönetebiliyor. daha değil zaten bize de iran lideri(ismi aklıma gelmedi) veya saddam gibi kafa tutabilen bir lider gelirse gör..[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Gördüğüm kadarıyla Almanya'ya II. Dünya Savaşı'ndaki faaliyetleri nedeniye saldıran hiç kimse ABD veya Avrupa'yı savunmuyor! Bu konunun açılması bile Almanya'nın eylemlerini haklı göstermek için çabalar nitelikte. Malum savaşta Almanya, dünya halklarına karşı ne kadar açıkça suç işlediyse, ABD ve Avrupa da aynı oranda hilekar ve ikircikli bir politika izlemişlerdir. Dolayısıyla aralarında fark yoktur.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: pekaziz, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Gördüğüm kadarıyla Almanya'ya II. Dünya Savaşı'ndaki faaliyetleri nedeniye saldıran hiç kimse ABD veya Avrupa'yı savunmuyor! Bu konunun açılması bile Almanya'nın eylemlerini haklı göstermek için çabalar nitelikte. Malum savaşta Almanya, dünya halklarına karşı ne kadar açıkça suç işlediyse, ABD ve Avrupa da aynı oranda hilekar ve ikircikli bir politika izlemişlerdir. Dolayısıyla aralarında fark yoktur. said: Malruthion, 15 Eylül 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Yanlış anlamayın almanya masum demiyorum ama objektif olamıyosunuz. [signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' [Bu mesaj Malruthion tarafından 15 Eylül 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaşım dediğini anladım, ama benim demek istediğim de Almanya'ya karşı çıkan (politikalarına tabi) ABD veya AB'yi savunmuyor. Bahsetmek istediğim konu bu.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben genelleme yapmıyorum lafım zaten o dediğin insanlara[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Malruthion, 15 Eylül 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Son zamanlarda dikkat ediyorum bazı arkadaşlar gözü kapalı almanyaya saldırıyorlar almanya şöle almanya böle amerika savaşta suç işlemedi hiç falan filan ne bunun nedeni amerikayı veya ingiltereyi neden masum gibi görüyorsunuz?Milyonlarca sivili öldüren zevk olsun diye şehirlere yangın bombası atan aa nası bişeymiş bi deniyelim die atom bombası atan kadınlara tecavüz edip sonra merak etmeyin askerlerimiz temizdir diye duyurular yapanlar nasıl masum olabilir?..Ben şahsen 3. reiche a(hitlere deil 3. reiche'a!) saygı(hatta hayranlık) duyuyorum suç mu bu?Yanlış anlamayın almanya masum demiyorum ama objektif olamıyosunuz. +1 dostum bencede Alman ölülerinin sayısını hiç duymuyoruz. oysa olardada çok fazla sivil ölümü var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Tarihsever Patiler! Öncelikle, 2. Dünya Savaşı tartışırken, gözden kaçırılmaması gereken şey olayların bir "savaş" içerisinde cereyan ettiği ve iki tarafın savaşı lehlerine çevirmek üzere barbarlık yapmaktan çekinmediğidir. Almanya Yahudileri toplama kampına atarken, çingeneler üzerinde deney yaparken ne kadar haklı/haksızsa, Amerika Japonya'ya atom bombası atarken, Müttefikler Dresden'e yangın bombalarıyla saldırırken, Japonlar müttefik esirleri diri diri gömerken veya Ruslar yakıp yıkıp tecavüz ederken o kadar haklı/haksızdır. Savaşa objektif bakacaksanız iki tarafın da iyi ve kötü yaptıklarını görmeniz gerekir. Sonuçta bu savaş da başta ekonomik nedenlerden parlamış, siyasal nedenlerle desteklenmiş ve sonunda siyasal ideolojilerin güç kavgasına dönüşmüştür. Ardından gelen Soğuk Savaş da devamı denebilir. Komünizmi benimsemiş olmanız Rusların Alman sivillerini öldürdüğünü, tecavüz ettiği ve evlerini yağmaladığını örtbas etmenizi gerektirmez. Bu tarihin tarafsızlığından ve nesnelliğinden sapmak, işleri beğendiği gibi almaktır. Bu yolun sonu da zaten propagandadır "Bilmemkim şu sebepten savaştı, haklıydı, hedehödö" diye. Bunun tersi de geçerli tabii, bu bir örnekti. Günümüz itibariyle de ona buna çatmadan önce, bence kendi toplumumuzdaki çatlakları onaralım. Birileri var güçleriyle çatlakları büyütüp parçalamak için elinden geleni yapıyor. Böyle bir ortamda Amerika'nın bize saldırması zaten gerekmez, çekilip kenarda gereken yerlere biraz daha baskı yaparlarsa zaten kendiliğimizden kırılırız, orduyla saldırıp milletin hislerini uyandırıp sonra teker teker savaşmalarına ne gerek var ki? Bu yüzden uyanık olun, kör hamaset edebiyatına kapılıp "Kahrolsun Türkler, kahrolsun Kürtler" tuzaklarına düşmeyin. Saygılarımla,[signature][hline]Ofis hayatı süründürür! Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Amerika bize niye saldırsın? Deli mi bu adamlar? Türkiye, dünyada demokrasinin en güçlü olduğu müslüman ülke. Diğer müslüman ülkelere örnek bir model. Ayrıca Türkiye'de Irak'taki gibi petrol de yok. Sonra Türkiye, Amerika'ya Kuzey Kore yada İran gibi düşman bir ülke de değil. Gördük işte kasırga felaketinde ABD'nin ne durumlara düştüğünü. Irakta'ta da gördük. Hala denetimi tam anlamıyla sağlayamadılar. Amerika'nın Türkiye'ye saldırması deli saçması bir senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: King_Tiger, 16 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Amerika bize niye saldırsın? Deli mi bu adamlar? Türkiye, dünyada demokrasinin en güçlü olduğu müslüman ülke. Diğer müslüman ülkelere örnek bir model. Ayrıca Türkiye'de Irak'taki gibi petrol de yok. Sonra Türkiye, Amerika'ya Kuzey Kore yada İran gibi düşman bir ülke de değil. Gördük işte kasırga felaketinde ABD'nin ne durumlara düştüğünü. Irakta'ta da gördük. Hala denetimi tam anlamıyla sağlayamadılar. Amerika'nın Türkiye'ye saldırması deli saçması bir senaryo. öylemi?Türkiyede petrol yok mu? Uyuyomusun sen petrol var hem de baya var ama uluslararası anlaşmalardan dolayı çıkarmamız yasak..borumuz var ama işlememiz YASAK işlemeden satıp işlenmişini bilmemkaç katına alıorz.Adamlar bize kaynaklarımızı kullandırmıyo çünkü ilerde kendileri kullancak.Biraz geniş düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gelecekleri varsa görecekleri de var. Sizlere Ulu Önderimizin tarihe geçen şu sözünü hatırlatmak isterim: "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı kanla ıslanmadıkça düşmana bırakılamaz." Ayrıca Ulu Önderimizin bir başka efsanevi sözü daha: "Geldikleri gibi giderler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar