Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Acaba çıkacakmı? 2 nin sonunda çok heyecanlı bir yerde kaldı ayrıca sonunda history of paradox yazdı bu sanırım üçüncü bölmün ismi benim gibi bekliyenler varmı burda? [Bu mesaj Hellsing tarafından 21 July 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 biyerlerde bişiler gördüm. hem cain hem de razielle oynanıcaanı biliyorum. onun dışında gene birden fazla zaman diliminde olacağını biliyorum... ha bi de önce PC'de çıkmicak onu biliyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 http://www.gamespot.com/ps2/action/lokdefi/index.html Bir kaç ay önce Level'da haberi vardı sanırım. GameSpot'ta da görmüş olabilirim. Kesin gördüm de nerde gördüm acaba?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Eraq, 21 July 2003 21:15 tarihinde demiş ki: http://www.gamespot.com/ps2/action/lokdefi/index.html Bir kaç ay önce Level'da haberi vardı sanırım. GameSpot'ta da görmüş olabilirim. Kesin gördüm de nerde gördüm acaba?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. yok levelde olsa hayatta kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 soulreaver 2 deki kontrol rezaletinden sonra hiç heves bırakmadı açıkçası[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 eh o tür oyunları game padle oynamak farz olmasa da vacip zaten...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ? ben çok memnundum soul reaver 2'den ama Legacy of Kain: Blood Omen 2'deki kontroller berbattı.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar