Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 oynamaktan mahvettim bi dakka [Bu mesaj Gothic tarafından 22 Eylül 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 link... calismiyor[signature][hline]Bal adam...
Head Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nası lan url bu[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 urlyi vermeyi unutmuş, lol[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Rush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zuha[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 burda[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup:
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu ne konuşma yasağı mı var futbolculara yine[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Dorsia, 22 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: link... calismiyor oda güzel[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yanlzı linkin adına bakın sutunde durup[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eheuehue http://forum.paticik.com/view.php?id=112169[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 [spo1=+18]- ne düşünüyorsun hayatım? - iyi bir karşılaşma oldu. golü erken bulmamız oyun planımızı değiştirdi. yalnız, bir bacak omuza pozisyonumuzun verilmediğini düşünüyorum. akşam tv’de seyredip göreceğiz. -allah cezanı versin necmi. hem erken boşaldın*, hem de sevişmemizi benden habersiz kameraya çekmişsin. - eeee..! şeyyy..! hık mık..! önümüzdeki maçlara bakıyoruz. *************** - ne düşünüyorsun hayatım? - temiz bir karşılaşma oldu. yalnız, ikinci yarıdaki pozisyonda hakemin g noktasını göstermemesi moralimizi bozdu. orada kesinlikle elle oynama vardı. - öküz sevgilim benim, bir türlü öğrenemedin şu g noktasının yerini; her seferinde elinle arıyorsun. *************** - ne düşünüyorsun hayatım? - zorlu bir karşılaşma oldu. yalnız, 69. dakikadaki ikili mücadelede kafama dizle vuruldu. oyunun devam etmemesi gerekirdi. - amma uzattın hulki. “yanlışlıkla vurdum” deyip özür diledim ya..! *************** - ne düşünüyorsun hayatım? - kendi kaleme gol attığım için çok üzgünüm. taraftarlardan özür diliyorum. - ben sana demiştim “vibratörü karıştırmayalım; kazara bir şey olur” diye. *************** -berkecancım canım, hayatım, grup seks nasıldı memnun kaldın mı? -ibne hakem!!!! *************** -neydi bu hayatım allahaşkına? -oyuna iyi başladık ve uzunca bir süre üstünlüğü elimizde tuttuk. daha sonra kendi kalemizde gol gördük ve o sinirle iyice oyun disiplininden uzaklaştık. ikinci yarıya hızlı başladık ve altlı üstlü ataklar geliştirdik akabinde de ben kale boş olmasına rağmen golü atamadım. -senin için milyarlık eşek diyolardı? -evet ama gösteremedim işte eşekliğimi bu gün. -son olarak söylemek istediklerin? -önümüzdeki maçlara bakıcaz. *************** ne düşünüyorsun hayatım? - valla saha çamurluydu istedimiz verimi alamadık, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. *************** - ne düşünüyorsun hayatım? - ortada bir maç olduğu kanaatindeyim. ilk yarı sağlı sollu ataklarınla sen sahaya hakim gibi gözükmüş olsan da ikinci yarı ben derinlemesine uzun toplarla dengeyi yakaladım. ilk golü bulmuş olmam da bunun kanıtı sayılabilir. gerçi sen çok gecikmeden durumu eşitledin. ne diyebilirim dostluk kazandı. *************** - fikrettin? - ee evet semengul, ilk golu erken bulduk ve ustune yattik, zevksiz bir performans sergiledigim icin taraftardan ozur diliyorum. son haftalara girerken iyi oyuna degil, skora bakmak lazim. - o degil de sondu bu gercekten fikrettin, allah belani versin ayrildim senden. -taraftarin tepkisini anlayisla karsiliyorum ama gun sahip cikma gunudur semengul? semen? gul? uhuhu... *************** - ne düşünüyorsun hayatım? - golü bulamadık ama futbol adına güzel bir karşılaşma oldu... - her erkeğin başına gelebilir birtanem, üzülme bu kadar... - ühü... ************** - baslangicta pozisyon sikintisina girsekte, elle mudehaleden kazanilan en direk serbest vurusu g noktasina gonderdigim icin mutluyum... o golden sonra rakip takim dagaldigi icin arkali onlu ataklarla farkli bir galibiyet yakaladik, mutluyuz - bende... ohsssss ************** - ne düşünüyorsun hayatım? - iyi bir maç oldu sevgilim, perdeleri kapatmayı unuttuğun için galibiyeti seyircilere armağan ediyoruz.[/spo][signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ONSEKİZ ARTII YA OO[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ehehe güzelmiş..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Rush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 spora yazsaydın[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nası ya?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu ne lan[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ahaha süpperr.. :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 len düzelttim ya[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bol poziyonlu bişeyler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben sevmedim ondan bu nel an dedeim[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Fistan, 22 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ONSEKİZ ARTII YA OO HEMDE NEE OOOO[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Öne çıkan mesajlar