Dolis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben guild wars a başlamak istiyorum sanırım bunu world of warcrafttam ayrıla bi staff yaptığı için çok benziyo world of warcrafta şimdi ben yaklaşık 2-3 tane online oyun oynadım ( lineage2,ragnarok online ,world of warcraft ) bunlardan bilginiz varsa hangisine benzer? Örenmekte zorlanırmıyım ve türk guildi bulmak istiyorum friend list tarzı bi şey varmı yardımlarınız için teşekkürler[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aradığın her cevabı bulabilirsin diğer konu başlıkları altında.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Diğer oyunlarla karşılaştırmak zor. Trial hesap alarak kendin deneyebilirsin oyunu. Öğrenmen sorun olmayacaktır çok karışık bir sistemi yok.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tşkler[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Öne çıkan mesajlar