Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut orantısızlığı - yardım

Cermy

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim bi sorunum var, şöyle;
yaklaşık 1.80 boyum var. fakat omuzlarım çok dar. yani orantısızım bi insana göre. çalışmak, omuzlarımı ve vucudumu geliştirmek istiyorum. (yaş kaç dicekseniz, 88 doğumluyum).

felaket tembel bi insanım malesef + ne yapıagımı, nası yapıcagımı, ne kadar ytapıcagımı bilmiyorum. oturdugum yerın kendıne ait cok kral bir spor salonu var beles. bundan faydalanmak istiyorum ama hoca moca yok tabi.

kısacası şu resimdeki erifin vucuduna erisebilmek icin sizden yardım istiyorum.

ps : hic spor yapmayan bi insan oldugumdan dolayı, kaslar azcık gevsek yanı cok ham mı denir nası denir anladınız siz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
SATILIK LAPTOP[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

selam arkadaşım... daha 17 yaşındasın ve gelişmini tam olarak tamamlamamışsın...omuz larının dar olması genetik bir olay...omuzlarına hacim kazandırabilirsin tabiki ama çok fazla da olmayabilir yani senin ne istediğini tahmin edemiyorum ama omuz genişletmek biraz zordur...yeni başlaman ve salonda hoca olmaması berbat bişey...sana body building hakkında her konuda yardımcı olabilirim istiyosan msn den de konuşabiliriz [email protected]...

[Bu mesaj tilki tarafından 09 Eylül 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe gecen ay dogum gunumdu 17yi bitirdim =).
ya genetik olması olayı banada mantıklı geliyo ama bakıyorum kimsede benimki kadar dar bir omuz yok yani. ailede bi çok kişiden daha uzun boyluyum (1.80i gecmiş olabilirim) ama omuzlarım cok dar enden. yani bunun bi cozumu olması lazım.
senın dedıklerınden anladıgıma göre; ben ne kadar yırtınsamda fazla degisen bişe olmucakmı?

edit: bende sadece 66 kiloyum.
[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
SATILIK LAPTOP[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 09 Eylül 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

body yapıcağına atletik bi vücudun olsun sadece gösteriş değil aynı zamanda sağlam bi vücudun olsun bunuda nasil sağlayabilirsin
hmm koş sabahları kondüsyon calıs hem iyi kas yapıyosun hemde sağlam oluo body şekil..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
ben 8 senedir prof. olarak futbol oynuyorum omuz etc. gerçekten düzgün gelişio body'den kat kat daha iyi çünkü kondüsyon oluo ve oluşankaslar BOŞ kas değil taş gibi ;)

boş kas dediğin nasıl oluyo...yani kasın üstü var altı hava falanmı zannediyosun...koşmak dediğin bacak ve karın kası yapar omuzlarını sadece biçimlendirebilir ama asla büyütmez...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
ben 8 senedir prof. olarak futbol oynuyorum omuz etc. gerçekten düzgün gelişio body'den kat kat daha iyi çünkü kondüsyon oluo ve oluşankaslar BOŞ kas değil taş gibi ;)

futbol oynayınca da tıfıl kalıosun be..
kendimden biliorm.
gerci birazda genetik ama..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

"bodyde 2 yılda yapacağını yüzmeyle 1 yılda yaparsın"

bu ne biçim mantalitedir .. kas yapmak istiyorsan Body yaparsın arkadaşım.. hızlı yüzmek istiyorsanda yüzmeye gidersin.. Body dediğin kas yapma sporudur.. Kas en iyi body ile yapılır.. "Hızlı yüzmek istiyorsan yüzmeye gitme body'e git, yüzmekle 2 senede geleceğin hıza body ile 1 senede gelirsin" demekten ne farkı var bunun..

Bi de "bodycinin kası kof olur" olayı var.. yok..olmaz.. bilimsel açıdan da, pratik açıdan da yanlış bir söylemdir..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...