Cermy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şimdi benim bi sorunum var, şöyle; yaklaşık 1.80 boyum var. fakat omuzlarım çok dar. yani orantısızım bi insana göre. çalışmak, omuzlarımı ve vucudumu geliştirmek istiyorum. (yaş kaç dicekseniz, 88 doğumluyum). felaket tembel bi insanım malesef + ne yapıagımı, nası yapıcagımı, ne kadar ytapıcagımı bilmiyorum. oturdugum yerın kendıne ait cok kral bir spor salonu var beles. bundan faydalanmak istiyorum ama hoca moca yok tabi. kısacası şu resimdeki erifin vucuduna erisebilmek icin sizden yardım istiyorum. ps : hic spor yapmayan bi insan oldugumdan dolayı, kaslar azcık gevsek yanı cok ham mı denir nası denir anladınız siz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 selam arkadaşım... daha 17 yaşındasın ve gelişmini tam olarak tamamlamamışsın...omuz larının dar olması genetik bir olay...omuzlarına hacim kazandırabilirsin tabiki ama çok fazla da olmayabilir yani senin ne istediğini tahmin edemiyorum ama omuz genişletmek biraz zordur...yeni başlaman ve salonda hoca olmaması berbat bişey...sana body building hakkında her konuda yardımcı olabilirim istiyosan msn den de konuşabiliriz [email protected]... [Bu mesaj tilki tarafından 09 Eylül 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu arada resimdeki adam hakkında sadece zayıf diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ehe gecen ay dogum gunumdu 17yi bitirdim =). ya genetik olması olayı banada mantıklı geliyo ama bakıyorum kimsede benimki kadar dar bir omuz yok yani. ailede bi çok kişiden daha uzun boyluyum (1.80i gecmiş olabilirim) ama omuzlarım cok dar enden. yani bunun bi cozumu olması lazım. senın dedıklerınden anladıgıma göre; ben ne kadar yırtınsamda fazla degisen bişe olmucakmı? edit: bende sadece 66 kiloyum. [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 09 Eylül 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 body yapıcağına atletik bi vücudun olsun sadece gösteriş değil aynı zamanda sağlam bi vücudun olsun bunuda nasil sağlayabilirsin hmm koş sabahları kondüsyon calıs hem iyi kas yapıyosun hemde sağlam oluo body şekil..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya gösterişli bi vucutttan once düzgün omuzlar istiyorum. kaslı yapı 2. planda (ama cokta geride degil tabi)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben 8 senedir prof. olarak futbol oynuyorum omuz etc. gerçekten düzgün gelişio body'den kat kat daha iyi çünkü kondüsyon oluo ve oluşankaslar BOŞ kas değil taş gibi ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tamam normal bi insanın omuzları gelişir kondisyon falan. ama bendekileri önce normal seviyesine çıkartmamız lazım. =). ciddi bi yardım lazım yani.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sana süper bir önerim var, ama ciddiye al. yüz, düzenli bir şekilde haftada 2-3 kere yüz, bir de iyi beslen tamamdır şimdilik. 1-2 sene sonra daha farklı şeylere yönebilirsin, ağırlık vs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 omzu genişletmek istiyosan yuzmeye başla , daha iyi bi fikir gelmiyo aklıma. yuzerek bodyde 2 yılda yaptıgını 1 yılda yaparsın.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hayır yapamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 8 ayda adam gibi vücut geliştirme yaptımı o heriften bile iyi olursun...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o adamın vucuduna ulasman biraz zorda günde 3-4 saat yüzersen yaklaşırsın[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sutopu+Body[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaşlar sadece yüzmek omuzunuzu ve sırtınız bi seviyeye kadar geliştirir...body yapılması daha doğru olur çünkü body de zayıflama riskiniz daha az...amaca göre haraket ediyoruz çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: ben 8 senedir prof. olarak futbol oynuyorum omuz etc. gerçekten düzgün gelişio body'den kat kat daha iyi çünkü kondüsyon oluo ve oluşankaslar BOŞ kas değil taş gibi ;) boş kas dediğin nasıl oluyo...yani kasın üstü var altı hava falanmı zannediyosun...koşmak dediğin bacak ve karın kası yapar omuzlarını sadece biçimlendirebilir ama asla büyütmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Futbol omuz nasıl yapıo?Göbek,bacak,belki göğüs yane.Dimi tilki usta ;)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 @tilki bence arkadaş sert kas demek istemiş boş kasla.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hayır yani kas ya vardır ya yoktur... bukadar basit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kusura bakma ama sen cok sey istiosun be :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: ben 8 senedir prof. olarak futbol oynuyorum omuz etc. gerçekten düzgün gelişio body'den kat kat daha iyi çünkü kondüsyon oluo ve oluşankaslar BOŞ kas değil taş gibi ;) futbol oynayınca da tıfıl kalıosun be.. kendimden biliorm. gerci birazda genetik ama..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tıfıllık genetik olabilir ama bi zamanlar Arnold abimiz de tıfıldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ve bugun itibariyle bodye baslamaya karar verdim :) yani arada bi yüzerimde ama benim icin ne kadar cabuk ve fazla, okadar iyi tabi. hocasız baya bi zorluk cekicegimi dusunuyorum ama bakalım..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 "bodyde 2 yılda yapacağını yüzmeyle 1 yılda yaparsın" bu ne biçim mantalitedir .. kas yapmak istiyorsan Body yaparsın arkadaşım.. hızlı yüzmek istiyorsanda yüzmeye gidersin.. Body dediğin kas yapma sporudur.. Kas en iyi body ile yapılır.. "Hızlı yüzmek istiyorsan yüzmeye gitme body'e git, yüzmekle 2 senede geleceğin hıza body ile 1 senede gelirsin" demekten ne farkı var bunun.. Bi de "bodycinin kası kof olur" olayı var.. yok..olmaz.. bilimsel açıdan da, pratik açıdan da yanlış bir söylemdir..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar