Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @voys, sorduk mu[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Gothic, 21 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş senin tatlı bir anını yiyim ben emi dedigin lafa baq ya Bıçaklayan adam için demiştim ben.. Başı derde falan girmez yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! [Bu mesaj Slat tarafından 21 Eylül 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 beni bıçaklasın başı derde giriomu girmiomu görürüz herhalde heh silgi atmaya benzemez bıçak sokuo kanını akıtıo.herkesin yapabilcegi iş degil.ve de herkese yapabilcegi bişi degil öle bi adama gelirsinki bıçakladıgına pişman olursun kendini bıçaklarsın[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ya bu kavga etme olaylarını anlamıyorum ben ya.Nedir bu bence okulda kavga edilmemeli.Futbol pynarken adam geldi bana .çık oyundan öldürürüm diyo.KAvga etmeye zorladı.Sonra korktu herhalde öğretmene söylerim diye barışma girişimleri falan, ben de tabi kafamı bu ilere yormak istemediğim için tamam dedim.Oluyo böyle olaylar.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Lisedeyken bende gördüm bu tip magandalar,kendi hayatlarını karartıyorlar yazık,onların artistliği anca lisede söker[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Oalylar büyüyor aileler suç duyurusunda bulunmadı bıçaklanın arkdaşın babası ben halledecem dedi şimdi bütün izmir bıçakalyan ıarıyor durum çok kötüye gidiyor[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar