Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşım Bıçaklandı

Gothic

Öne çıkan mesajlar

said:
Gothic, 21 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş
senin tatlı bir anını yiyim ben emi dedigin lafa baq ya

Bıçaklayan adam için demiştim ben.. Başı derde falan girmez yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!

[Bu mesaj Slat tarafından 21 Eylül 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beni bıçaklasın başı derde giriomu girmiomu görürüz herhalde heh

silgi atmaya benzemez bıçak sokuo kanını akıtıo.herkesin yapabilcegi iş degil.ve de herkese yapabilcegi bişi degil
öle bi adama gelirsinki bıçakladıgına pişman olursun kendini bıçaklarsın[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu kavga etme olaylarını anlamıyorum ben ya.Nedir bu bence okulda kavga edilmemeli.Futbol pynarken adam geldi bana .çık oyundan öldürürüm diyo.KAvga etmeye zorladı.Sonra korktu herhalde öğretmene söylerim diye barışma girişimleri falan, ben de tabi kafamı bu ilere yormak istemediğim için tamam dedim.Oluyo böyle olaylar.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Oalylar büyüyor aileler suç duyurusunda bulunmadı bıçaklanın arkdaşın babası ben halledecem dedi şimdi bütün izmir bıçakalyan ıarıyor durum çok kötüye gidiyor[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...