Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PHP] n tane elemanı tabloya php ile dizdirmek.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Az önce lazım oldu yazdım. Koyayım belki lazım olur birilerine.

$rown=$t kısmında $t sizin n yerine geçen eleman sayınız. Dolayısıyla bir tam sayı.

$row_num satır, $col_num ise belli olduğu üzere sütun sayınız.

Kolay gelsin.

[code=php]
$rown=$t;
$col_num=3;

if($rown % $col_num)
{
$row_num=(int)($rown / $col_num)+1;
}
else
{
$row_num=(int)($rown / $col_num);
}

echo "";

for($s1=1;$s1<($row_num+1);$s1++)
{
echo "";

for($s2=1;$s2<($col_num+1);$s2++)
{
echo "";

}

echo "";
}

echo "
HERHANGİ BİR HTML ELEMENTİ ya da DB VERİSİ
";
?>
[/code][signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
hatta
[code=php]echo "";[/code] yerine
[code=php]if($s1%2) echo "";
else echo "";[/code]yazarsanız çift renki satırlama yaparsınız.
Evet Mum iyi etmiş yazmış. Exel sayfası gibi liste dökümlerinde çok işe yarıyor. Satırları fln karıştırmıyorsunuz okurken.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanılıyor ama pek kullanışlı değil. Kendi activex nesnelerini yazıp direk sayfaya gömebiliyorsun class id'siyle fln. Fakat kullanının her şekilde ie kullanması, activeX'e browser ayarlarından izin vermiş olması ve karşısına çıkan kutucuğa evet demesi lazım sanırsam. Hiç denemedim yapmadım bu arada. Sadece okuduklarıma, duyduklarıma göre yazıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

o activex olayını sırf şunu denemek için sorduydum;
senin söylediğine benzer bişi oluyor

quote olan kısmı html olarak kaydedip ie den bi bakın;
class id Microsoft Flexigrid için. object tagını Ole Viewer otomatik olarak kendisi yaratabiliyor, Visual studio 6yla beraber geliyo olması lazım ama netten de aranıp tek olarak bulunabilir herhal
said:

[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 22 Eylül 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bıraktığın boşlukları almaktan anca deneyebildim :) Uyarı vermedi ama x var denetimin olması gereken yerde. Normalde bunu güvenli active x denetimi olarak tanıması lazım ve engellenmiş değil. Yinede active x ile ilgili ne varsa çalıştır dedim ama sonuç değişmedi. Yüklü olmadığından sanırım. Direk netten almıyor yani denetimi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D

o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D

o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor.
Çalışmaz mum. Kaynak koduna bakarsan sayfanın < işaretinin < şeklinde olmadığını görürsün zaten. Saçma olmuş o kısım :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...