Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Az önce lazım oldu yazdım. Koyayım belki lazım olur birilerine. $rown=$t kısmında $t sizin n yerine geçen eleman sayınız. Dolayısıyla bir tam sayı. $row_num satır, $col_num ise belli olduğu üzere sütun sayınız. Kolay gelsin. [code=php] $rown=$t; $col_num=3; if($rown % $col_num) { $row_num=(int)($rown / $col_num)+1; } else { $row_num=(int)($rown / $col_num); } echo ""; for($s1=1;$s1<($row_num+1);$s1++) { echo ""; for($s2=1;$s2<($col_num+1);$s2++) { echo "HERHANGİ BİR HTML ELEMENTİ ya da DB VERİSİ"; } echo ""; } echo ""; ?> [/code][signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hatta [code=php]echo "";[/code] yerine [code=php]if($s1%2) echo ""; else echo "";[/code]yazarsanız çift renki satırlama yaparsınız.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Queen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bunu geçen gün düşündüm ve kullandım[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Queen, 22 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Bunu geçen gün düşündüm ve kullandım aferin :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki: hatta [code=php]echo "";[/code] yerine [code=php]if($s1%2) echo ""; else echo "";[/code]yazarsanız çift renki satırlama yaparsınız. Evet Mum iyi etmiş yazmış. Exel sayfası gibi liste dökümlerinde çok işe yarıyor. Satırları fln karıştırmıyorsunuz okurken.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bişi soracam activex objeleri internetteki web sayfalarında kullanılabiliniyo mu?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kullanılıyor ama pek kullanışlı değil. Kendi activex nesnelerini yazıp direk sayfaya gömebiliyorsun class id'siyle fln. Fakat kullanının her şekilde ie kullanması, activeX'e browser ayarlarından izin vermiş olması ve karşısına çıkan kutucuğa evet demesi lazım sanırsam. Hiç denemedim yapmadım bu arada. Sadece okuduklarıma, duyduklarıma göre yazıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o activex olayını sırf şunu denemek için sorduydum; senin söylediğine benzer bişi oluyor quote olan kısmı html olarak kaydedip ie den bi bakın; class id Microsoft Flexigrid için. object tagını Ole Viewer otomatik olarak kendisi yaratabiliyor, Visual studio 6yla beraber geliyo olması lazım ama netten de aranıp tek olarak bulunabilir herhal said: [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Eylül 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bıraktığın boşlukları almaktan anca deneyebildim :) Uyarı vermedi ama x var denetimin olması gereken yerde. Normalde bunu güvenli active x denetimi olarak tanıması lazım ve engellenmiş değil. Yinede active x ile ilgili ne varsa çalıştır dedim ama sonuç değişmedi. Yüklü olmadığından sanırım. Direk netten almıyor yani denetimi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 boşluk derken? neyse zati benim pek ilgi alanım değil, fikri ortaya attım uğraşıp kullanılabilir hale getiren çıkar elbet :-) [spo1=yukardaki kodun bendeki çıktısı][/spo][signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki: kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor. Çalışmaz mum. Kaynak koduna bakarsan sayfanın < işaretinin < şeklinde olmadığını görürsün zaten. Saçma olmuş o kısım :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 demek istediğini anladım, haklısın ama öyle bir değiştirme işlemi var :D [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 haa şimdi anladım yok o boşluklar benden kaynaklanmıyor, mesaj atarken o şekil değişmiş herhal.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ööle işte : ) eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım [PHP] n tane elemanı tabloya php ile dizdirmek. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Queen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bunu geçen gün düşündüm ve kullandım[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Queen, 22 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Bunu geçen gün düşündüm ve kullandım aferin :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki: hatta [code=php]echo "";[/code] yerine [code=php]if($s1%2) echo ""; else echo "";[/code]yazarsanız çift renki satırlama yaparsınız. Evet Mum iyi etmiş yazmış. Exel sayfası gibi liste dökümlerinde çok işe yarıyor. Satırları fln karıştırmıyorsunuz okurken.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bişi soracam activex objeleri internetteki web sayfalarında kullanılabiliniyo mu?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kullanılıyor ama pek kullanışlı değil. Kendi activex nesnelerini yazıp direk sayfaya gömebiliyorsun class id'siyle fln. Fakat kullanının her şekilde ie kullanması, activeX'e browser ayarlarından izin vermiş olması ve karşısına çıkan kutucuğa evet demesi lazım sanırsam. Hiç denemedim yapmadım bu arada. Sadece okuduklarıma, duyduklarıma göre yazıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o activex olayını sırf şunu denemek için sorduydum; senin söylediğine benzer bişi oluyor quote olan kısmı html olarak kaydedip ie den bi bakın; class id Microsoft Flexigrid için. object tagını Ole Viewer otomatik olarak kendisi yaratabiliyor, Visual studio 6yla beraber geliyo olması lazım ama netten de aranıp tek olarak bulunabilir herhal said: [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Eylül 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bıraktığın boşlukları almaktan anca deneyebildim :) Uyarı vermedi ama x var denetimin olması gereken yerde. Normalde bunu güvenli active x denetimi olarak tanıması lazım ve engellenmiş değil. Yinede active x ile ilgili ne varsa çalıştır dedim ama sonuç değişmedi. Yüklü olmadığından sanırım. Direk netten almıyor yani denetimi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 boşluk derken? neyse zati benim pek ilgi alanım değil, fikri ortaya attım uğraşıp kullanılabilir hale getiren çıkar elbet :-) [spo1=yukardaki kodun bendeki çıktısı][/spo][signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki: kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor. Çalışmaz mum. Kaynak koduna bakarsan sayfanın < işaretinin < şeklinde olmadığını görürsün zaten. Saçma olmuş o kısım :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 demek istediğini anladım, haklısın ama öyle bir değiştirme işlemi var :D [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 haa şimdi anladım yok o boşluklar benden kaynaklanmıyor, mesaj atarken o şekil değişmiş herhal.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ööle işte : ) eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım [PHP] n tane elemanı tabloya php ile dizdirmek. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bişi soracam activex objeleri internetteki web sayfalarında kullanılabiliniyo mu?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kullanılıyor ama pek kullanışlı değil. Kendi activex nesnelerini yazıp direk sayfaya gömebiliyorsun class id'siyle fln. Fakat kullanının her şekilde ie kullanması, activeX'e browser ayarlarından izin vermiş olması ve karşısına çıkan kutucuğa evet demesi lazım sanırsam. Hiç denemedim yapmadım bu arada. Sadece okuduklarıma, duyduklarıma göre yazıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o activex olayını sırf şunu denemek için sorduydum; senin söylediğine benzer bişi oluyor quote olan kısmı html olarak kaydedip ie den bi bakın; class id Microsoft Flexigrid için. object tagını Ole Viewer otomatik olarak kendisi yaratabiliyor, Visual studio 6yla beraber geliyo olması lazım ama netten de aranıp tek olarak bulunabilir herhal said: [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Eylül 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bıraktığın boşlukları almaktan anca deneyebildim :) Uyarı vermedi ama x var denetimin olması gereken yerde. Normalde bunu güvenli active x denetimi olarak tanıması lazım ve engellenmiş değil. Yinede active x ile ilgili ne varsa çalıştır dedim ama sonuç değişmedi. Yüklü olmadığından sanırım. Direk netten almıyor yani denetimi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 boşluk derken? neyse zati benim pek ilgi alanım değil, fikri ortaya attım uğraşıp kullanılabilir hale getiren çıkar elbet :-) [spo1=yukardaki kodun bendeki çıktısı][/spo][signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki: kullandığın script tagları otomatik olarak boşluk ile değiştiriliyor yoksa html ile birlikte derlenip kodun paticikte çalışacak :D o odje bizde yüklü olmadığı için biz sonucu göremiyoruz. script error alıyoruz. sende yüklü olduğu için sorun olmuyor. Çalışmaz mum. Kaynak koduna bakarsan sayfanın < işaretinin < şeklinde olmadığını görürsün zaten. Saçma olmuş o kısım :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 demek istediğini anladım, haklısın ama öyle bir değiştirme işlemi var :D [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 haa şimdi anladım yok o boşluklar benden kaynaklanmıyor, mesaj atarken o şekil değişmiş herhal.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ööle işte : ) eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar