myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu akşam sistem almaya gidiorum şu an tek eksik klavye ve mouse :D bana acilen kablolu optik mouse ve kablolu klavye onerin. istediğim özellikler bir kere siyah olacaklar (ya da siyah gri gibi bişi) klavyenin tuslarına basınca çat çut ses gelmiycek. ekstra tuslar olabilir. mouse için sol tus sağ tuş scroll olarak extra tuslar da olabilir. logitech diolar ama hiç gormedim mouse için de razor diolar ama çok phalıymış[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 mouse için logitech veya intelli mouse öneririm , klavye içinse; LOGITECH INTERNET PRO KLAVYE TÜRKÇE - 24m tavsiyem. http://www.eternal.com.tr/asp/brands.asp?Brand_ID=Logitech www.ncstr.com olmadı bu iki siteden seç beğen. neden illa siyah renk istediğini anlayamadım.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cunku butum sistem siyah gümüş karışık :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mousehttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=diamondm-mg[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kablolu olarak klavye QUAKE KX-7202 tavsiye ederim siyah gümüş karışık! mause da microsoft basic pro optik mause! siyahı da var![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: VipeR, 22 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: kablolu olarak klavye QUAKE KX-7202 tavsiye ederim siyah gümüş karışık! mause da microsoft basic pro optik mause! siyahı da var! tamam! :p[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Fistan, 22 Eylül 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Mousehttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=diamondm-mg abi bu çok cillop bişi de pahalı değil mi azcık?[signature][hline]res plskaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.netThias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: myster1o, 22 Eylül 2005 14:24 tarihinde demiş ki: said: VipeR, 22 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: kablolu olarak klavye QUAKE KX-7202 tavsiye ederim siyah gümüş karışık! mause da microsoft basic pro optik mause! siyahı da var! tamam! :p fiyatı da bellidir kalavye 30ytl mause da 21.5ytl ok[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 A4 Tech 5K Battery Free aldım, çok memnunum. Mouse'u ilk kullandığında çok garip geliyor ama alışınca süper. Kendi özel pad'i var. Onu usb'den bağlıyorsun. Mouse'un kendi kablosuz ve optik. Bu mouse'u kullandıktan sonra optik ya da toplu hiç farketmiyor, başa bir mouse'u kullanmak kamyon iteklemek gibi bir his yaratıyor : )) edit : fiyatı 27 küsür bişeydi snaırım. YTL tabi ..[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site [Bu mesaj Zopik tarafından 22 Eylül 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: myster1o, 22 Eylül 2005 14:24 tarihinde demiş ki: abi bu çok cillop bişi de pahalı değil mi azcık? yönetir ama o.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Logitech Internet Klavye Q Türkçe Siyah ve Logitech MX310 Optical Mouse a karar verdim inşallah memnun kalırım, saolun.[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar