yosun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ya bi kaç kere kadıköyde sağlam bi dövmeci var diye okudum forumlarda hem geçici hem kalıcı yapıyomuş nirde bu amca? (detaylı adres flm pls)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben bi tane tavsiye edeyim: akmar pasajı vardır kadıköyde bilirsin (bilmesen de kime sorsan gösterir) oranın alt girişinden girince sol taaraftaki ilk dükkanda yapılıyo. gayet de güzel yapıyo.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geçicisini bilemem kalıcısını çok kral yapar.. ReXX'in sokağına gir Barlar sokağı yani orada Kirpi Cafe var onun altında Yanında Tekel var bi tane Karşısındada Zincir var sanırım.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 eywallas[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yapcaksan negatif te yapcaksın öle akmara fln takılma sağlam olmadıını solerler negatif te zincirle komşu sayılır biras ortamı kolaçan ettinmi bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 anlattığım yer negatif işte.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Eğer dövme yaptıracaksan bence Kadıköy boş git Kızıltoprak Hakana.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Kenderleme, 22 July 2003 00:17 tarihinde demiş ki: ben bi tane tavsiye edeyim: akmar pasajı vardır kadıköyde bilirsin (bilmesen de kime sorsan gösterir) oranın alt girişinden girince sol taaraftaki ilk dükkanda yapılıyo. gayet de güzel yapıyo.pentagram'ı diyorsan duyduğuma göre ne yazık ki topu atmış. orda dövme yapan erhan hala evde çalışmaya devam ediyormuş ama adama nasıl ulaşırsın bilemedim :/ kızıltoprak hakan'ı ise tavsiye etmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Iyi bir dövmeci arıyorsan sana Bakırköydeki Wagon u tavsiye ederim. Son dövmemi Mehmet yaptı, ve adam elli ciden bu işler yatkın. Temiz modern ve sağlıklı şartlar altında çalışmaktadır.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kimin nesiymiş ya nerde bu wagon bende biliyim gerci bakırkoyden temiz yer cıkarmı emin diilim am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Emaleth, 22 July 2003 10:44 tarihinde demiş ki: orda da yapıyolardı da orası değil. onun karşısındaki dükkanı kastettiydim ben. ayrıca akmarın sağlam olmadığını söyleyenler yemiş sizi. akmardaki kapanan dükkanda olsun tarif ettiğimdekinde olsun bissürü tanıdığım bissürü dövmeler yaptırdı. en ufak bi sorun çıktığını görmedim. başkalarnıdan da öyle bişey duymadım valla. ha eğer ki alerjiydi derinde çok büyük bi hassaslıktı ya da benzer bişey varsa zaten hiçbiyerde yaptırma.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Wagon & Mehmet diorum başka bişi demiorum =oP Ya yakın olmasımı önemli ii çizmiş bir dövme ve sağlıkmı önemli? Karar senin. Eski dövmelerimi de ona düzelticem.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yada cok param var diorsan Tatoo Cat var bebekde. Emrah da dövmecinin adı. Ama piyasada Sosyete dövmecisi diye anılmaktadır kendisi.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 22 July 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar